Karīna Račko pozē pikantā foto un dalās pārdomās par sevis pieņemšanu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Karīna Račko
Foto: Karīna Račko Foto: Jānis Škapars/TVNET

Erotisko romānu autore Karīna Račko sociālajos tīklos dalījusies ar īpaši valdzinošu kadru, kurā pastāstīja arī par sevis iemīlēšanu un seksualitāti. 

Publiskotajā fotogrāfijā Račko redzama melnā bodijā, kas skatam paver iespaidīgu dekoltē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karīna Račko (@racko.karina) on

"Es sevi pa īstam iepazinu un iemīlēju tikai pēc 30 gadu vecuma. Pieņemšanai sekoja atļaušanās būt. Vienkārši būt. Pietiekami labai sev, pēc saviem individuālajiem standartiem, kam nav nekādas saistības ar sabiedrības nospraustajām normām.

Tagad, 32 gadu vecumā, es savā esībā jūtos krietni labāk, stabilāk, harmoniskāk nekā tad, kad man bija 20 vai 25. Un man ne no kā vairs nav bail - tā ir fantastiska brīvības sajūta, ja ne no kā nav bail!

Kad runājam par sevis pieņemšanu un to, kā nonākt līdz pārliecībai "es esmu laba tieši šāda", reti tiek pieminēts brīnumains faktors, kas slēpjas katrā no mums - potenciāls. Potenciāls attīstīties, progresēt, uzlabot savas dzīves kvalitāti - fiziski, mentāli, emocionāli, seksuāli. Tava personība, ķermenis, prāts, sajūtas, attiecības, seksualitāte, dzīvesveids - tas viss ir tava izvēle, un, ja kaut kas neatbilst tam, ko vēlies, ir vērts nevis samierināties, bet gan strādāt, lai to mainītu!

Izproti, pieņem un iemīli to, kas tavā būtības kosmosā ir fundamentāls un negrozāms. Akceptē pagātnes pieredzes un, kā teiktu Bukovskis, papļāpā ar saviem dēmoniem par viņu apdedzinātajiem pirkstgaliem un saskrambātajām potītēm - viņi ir radušies tāpēc, lai sniegtu vērtīgas mācības. Tomēr apzinies - sevis mīlēšana nenozīmē stagnāciju, slinkumu, padošanos vai atteikšanos no izaugsmes. Izmanto savu potenciālu, lai kļūtu tieši par tādu sievieti, kāda vēlies būt! Jo tikai tu zini, kas un kāda viņa ir - tavā dvēselē -, un tavas izjūtas ir vienīgā tavas pašvērtības mēraukla," vēstīja Račko. 

Atgādinām, ka 24. septembrī Račko prezentēja savu piekto grāmatu "Netīrā". 

Foto: Karīnas Račko grāmatas "Netīrā" prezentācijas pasākums

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu