VIDEO ⟩ Pamatīgi sakāvušās māsas Kailija un Kendala Dženeres

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vienā no jaunākajām šova "Keeping Up With the Kardashians" sērijām Kardašjanu klana māsas sagājušas ragos. Sērijā redzams, kā jaunākās māsas Kendala un Kailija pamatīgi sakašķējas un uzbrūk viena otrai. 

Kādā šova "Keeping Up with the Kardashians" sērijā redzams vecāko Kardašjanu māsu Kortnijas un Kimas kautiņš. Šo sēriju noskatījās arī Kardašjanu klana galva Krisa Dženere. Sieviete nolēma, ka ģimenei jādodas kopīgā izbraukumā uz Palmspringsu Kalifornijas štatā. Tomēr, kā izrādījās, tur ģimeni sagaidījis jauns kautiņš.

Brauciena laikā Kendala bija sašutusi, jo māsa Kailija kārtējo reizi plānoja neierasties uz ģimenes pasākumu. "Būtu jauki, ja Kailija ierastos. Viņa ļoti bieži neierodas uz ģimenes izbraukumiem, kas ir skumji."

Izrādās, ka jaunākā māsa tobrīd svinējusi savas labākās draudzenes dzimšanas dienu Losandželosā. Kad Kailija tomēr ieradusies, satikšanās priekus aizēnojis konflikts - Kendala kļuva nokaitināta, jo māsa uzvilkusi apģērbu, ko plānoja vilkt pati modele.

Saspīlējuma gaisotnē ģimene devās izbaudīt nakts dzīvi pilsētā, taču Kendala nolēma atpūsties mašīnā. Pēc “drag queen” šova noskatīšanās jaunākā māsa ar savas mammas dzīvesbiedru Koriju Gemblu iztraucēja Kendalas miegu, un vēlāk automašīnā izcēlās pamatīgs strīds. Kendala vēlējās doties uz savām mājām, taču Kailija nevēlējās braukt cauri visai pilsētai un viņu uz turieni vest.

Šī iemesla dēļ jaunākās māsas pamatīgi sakāvās, viena otrai sitot, līdz Kailija ar augstpapēžu kurpi uzbruka māsas rīklei.

Strīdu telefonā dzirdēja Krisa Dženere un trīs vecākās māsas. Kima šoferim lūdza apgriezties un braukt pakaļ Kendalai. Satrauktā modele pārkāpa vecāko māsu mašīnā un nosolījās vairs nekad nerunāt ar Kailiju vai Gemblu. Kendala emocionāli atstāstīja, kā strīda laikā Kailija viņai fiziski uzbrukusi.

"Esmu sarūgtināta, ka mana miesīgā māsa, mana asinsradiniece šādi spēja reaģēt!" sašutusi norādīja modele.

Atgādinām, ka šovs “Keeping Up With the Kardashians” tuvojas noslēgumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu