Krievijas mediji: Žans Klods van Damme jau 11 gadus krāpj sievu ar ukraiņu modeli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix/ Instagram/ alenak705

Aktieris Žans Klods van Damme jau 11 gadus ir precējies un dzīvo it kā laimīgu ģimenes dzīvi, taču nu Krievijas mediji metas apgalvot pretējo - viņš jau krietnu laiku esot attiecībās ar ukrainieti Aļonu Kaverinu. Kā tiek ziņots, abu kopīgā pagātne ir pavisam interesanta. 

Aktieris Žans Klods van Damme, neskatoties uz koronavīrusa pandēmiju, turpina parādīties jaunās filmās. Kādu dienu paparaci iemūžināja aktieri Parīzē, kur viņš ieradās strādāt pie platformas "Netflix" jaunā projekta.

Fotogrāfi kopā ar citiem filmēšanas grupas locekļiem mēģināja tvert pēc iespējas vairāk mirkļu, kuros spēja saskatīt aktieri. Kadros redzama arī kāda sieviete, rokās turot mazu klēpja sunīti. Lai gan viņas acis slēpj tumšas brille, paparaci atpazinuši, ka tā esot it kā van Dammes slepenā mīļākā - ukrainiete Aļona Kaverina. Arī viņa pati sociālajos tīklos rādīja, kā pavada laiku Parīzē - tieši tajās pašās drēbēs, kādās viņu iemūžinājuši fotogrāfi līdzās van Dammem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alena Kaverina (@alenak705) on

Tiek lēsts, ka jau 11 gadus aktieris esot attiecībās ar skaisto ukraiņu sievieti, vienlaikus spēdams uzturēt oficiālu laulību ar Holivudas aktrisi Gledisu Portugesu.

Visus šos gadus Aļona pieticīgi turējusies ēnā un nefotografējusies kopā ar van Dammi. Vietnē "Instagram" aktieris šad un tad ar sievu Gledisu un bērniem publicē jaukus ģimenes attēlus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jean-Claude Van Damme (@jcvd) on

Gledisa pirms gada pavadīja van Dammi uz Kannu kinofestivālu un pozēja viņam līdzās uz sarkanā paklāja. Tomēr Krievijas mediji vēsta, ka viņa jau pirms 10 gadiem uzzinājusi par vīra romānu, kas aktierim dārgi izmaksājis. 

Gledisa kategoriski atteikusies šķirties no vīra, un van Dammem bijis jāuztur sievu un jāiegādājas viņai savrupmāja, kas atrodas Kalifornijā pie okeāna.

Villa viņam izmaksājusi sešus miljonus ASV dolāru. Šīs naudas dēļ Gledisa esot pievērusi acis uz vīra sānsoli un izlikusies, ka viņi ir nokārtojuši ģimenes problēmas, glābjot savu 20 gadus ilgo laulību.

Pašreiz van Damme dzīvojot divās valstīs. ASV viņš izliekoties, ka joprojām ir laimīgi precējies, kamēr Eiropā viņš it kā apmeties dzimtajā Beļģijā kopā ar Aļonu Kaverinu.

Aļona ir no Ukrainas. Viņas un aktiera attiecību stāsts esot sācies 2009. gadā. Žans Klods iepazinies ar meiteni kūrortā Taizemē. Saskaņā ar oficiālo versiju, Aļona tur atpūtusies. Skaistajai slāvu sievietei izdevies tik ļoti apburt Holivudas zvaigzni, ka van Damme bez vilcināšanās viņu paņēmis sev līdzi.

Pirmos gadus Aļona neslēpās no sabiedrības un visur pavadīja mākslinieku, izlikdamās par personīgo asistenti. Žans Klods esot atkārtoti ieradies Ukrainā, lai iepazītos ar mīļotās ģimeni. Tas, ka Aļonas mīļotais ir precējies, meitenes māti nemaz neapgrūtina.

"Mani neuztrauc tas, ka Žans Klods ir precējies. Viņš dzīvo kopā ar manu meitu ārzemēs. Viņš labi izturas pret Aļonu. Mana meita ir laimīga, un tas ir galvenais," Aļonas māte pirms desmit gadiem sacīja žurnālistiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alena Kaverina (@alenak705) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jean-Claude Van Damme (@jcvd) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alena Kaverina (@alenak705) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alena Kaverina (@alenak705) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu