Sedokova dalās pārdomās par vīra Jāņa Timmas Covid-19 slimības laiku (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen tapa zināms, ka latviešu basketbolistam Jānim Timmam konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes, taču nu vīrietis slimību jau izslimojis. Timmas mīļotā Anna Sedokova dalījās pārdomās par piedzīvoto laiku. 

Pavisam nesen vietnē "Instagram" Jānis Timma dalījās ar kadriem, kuros iemūžinājis savus negatīvos rezultātus divas dienas pēc kārtas. Tajos norādīts, ka Timmam nav konstatēts neviens no Covid-19 veidiem analīzēs, kas veiktas gan 11., gan 12. oktobrī. Taču vīrietis šo slimību izslimoja, un blakus viņam atradās sieva Anna Sedokova

Anna savā "Instagram" profilā dalījās ar jauku abu kopēju fotogrāfiju, kurai klāt pievienoja ļoti sirsnīgu tekstu. 

"Šīs dienas bija neticamas. Tik daudz eksperimentu ar apziņu un psiholoģiskiem novērojumiem esmu iepriekš veikusi 10 gadu laikā kopā . Es domāju, ka esmu stipra. Bet še tev, Anna. Kāds saka, ka tā ir laimes cena. Mēs izgājām tam cauri un tikām galā," rakstīja Anna.

Sieviete raksta, ka sīkāk par piedzīvoto pastāstīs 60 gadu vecumā. 

"Galu galā es vēlētos dalīties nevis ar tukšu mirkli, bet ar kaut ko svarīgu un sarežģītu, taču tas viss vēl ir jāpārdomā. Es mēģināšu. Paldies visiem, ka jūs mani pieņēmāt šādu jau daudzus gadus. Vīrs, es tevi mīlu. Ļoti ļoti!" nobeigumā raksta Sedokova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu