Mazgāt grīdu vai iznest atkritumus? Katras Zodiaka zīmes iecienītākais mājas darbs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Ir viegli sūdzēties par mājās darāmo darbu garo sarakstu, taču nenoliedziet, ka ir kaut kas, ko jums tomēr patīk darīt. Galu galā, cik tomēr patīkami ir attīrīt sadedzinātu pannu, kas, jūsuprāt, bija paredzēta atkritumu tvertnei. Uzziniet, kādi darbi jums ir vispiemērotākie, vēsta portāls "MSN".

Auns: atkritumu izvešana

Tu esi līderis, nevis sekotājs. Tāpēc, ja domā, ka gaidīsi, kamēr kāds cits no tavas ģimenes izvedīs pārpildīto atkritumu tvertni, padomā vēlreiz. Tu esat tas, kas to izdarīs pats pirmais, jo tev tas sagādā prieku. 

Vērsis: augu laistīšana

Ja jūs esat Vērsis, visticamāk, jums ir īpaša saikne ar māti dabu, kas nozīmē, ka jums ir tā saucamie zaļie pirkstiņi. Tātad visi darbi, kas saistīti ar dabu, piemēram, augu laistīšana un dārzkopība, visticamāk, būs jūsu uzdevumu sarakstā. 

Dvīņi: automašīnas mazgāšana

Ja vēlaties saglabāt savu sociālo tauriņu statusu, jums būs nepieciešama automašīna, lai nokļūtu no vienas vietas uz otru - tāpēc rūpējieties par savu spēkratu un reizi pa reizei nomazgājiet to. 

Vēzis: putekļu sūkšana

Vēzis ir mājas cilvēks un tas nebūt nav nekas slikts. Tā kā jūs tik ļoti mīlat vietu, kur dzīvojat, netīras grīdas priekš jums ir īsta elle. Pirmais ar ko vienmēr sāksiet būs vecais labais putekļu sūcējs. 

Lauva: trauku mazgāšana

Jums patīk kontrolēt visus savas dzīves aspektus, arī attiecībā uz mājsaimniecības darbiem. Viens uzdevums, kuru nevēlaties deleģēt citiem ir trauku mazgāšana. Jūs esat pārliecināts, ka neviens to nedara tik labi kā jūs (un jums, iespējams, ir taisnība).

Jaunava: organizēšana

Daži to sauc par obsesīvi kompulsīviem traucējumiem, taču citi to sauc par Jaunavu. Neskatoties uz to, jūsu perfekcionistiskās tieksmes nozīmē, ka jums patīk, ka viss ir īstajā vietā. 

Svari: gultas uzklāšana

Svarus neinteresē mājas darbi. Tas nozīmē, ka jums patīk 1) pavadīt daudz laika gultā un 2) pavadīt ļoti maz laika, veicot mājas darbus. Tātad palagu nomaiņa un gultas uzklāšana ir jūsu pienākumu apjoms.

Skorpions: putekļu tīrīšana

Kas ir noslēpumaināks par Skorpionu? Jautājums - cik daudz putekļu var uzkrāties jūsu mēbelēs (un grīdlīstēs) tikai nedēļas laikā. Atklāt to, kas atrodas zem netīrumiem, ir līdzīgi tam, kā cilvēkiem jācenšas nolobīt Skorpiona kārtas, lai saprastu kas viņš ir par cilvēku. 

Strēlnieks : vannas istabas uzkopšana

Visu, ko Strēlnieks dara, viņš dara entuziastiski. Visi netīrumi tūdaļ tiek noberzti, it īpaši vannas istabā, jo, kad Strēlnieks ir beidzis savu darbu, tā spīd un laistās. 

Mežāzis: grīdas mazgāšana 

Nepieciešams apbrīnojama daudz pašdisciplīnas, lai atcerētos katru nedēļu noberzt grīdu, nemaz nerunājot par motivāciju to faktiski darīt. Pateicoties jūsu neticamajai darba ētikai, rezultātā Mežāža grīdas ir izcili tīras.

Ūdensvīrs: veļas mazgāšana 

Kāpēc iekļauties, ja vari izcelties? Tas ir Ūdensvīra moto, un viens veids, kā izteikt savu oriģinalitāti, ir apģērbs, kuru valkājam. Visas šīs drēbes tomēr ir jāizmazgā pirms nākamās ballītes, tāpēc veļas mazgāšana ir kaut kas tāds, kurā Ūdensvīri var izpausties. 

Zivis: ēdiena gatavošana

Jums patīk radoši darboties virtuvē, tāpēc vakariņu gatavošana ģimenei jums ir tīrā izklaide. Neatkarīgi no tā, vai jūs eksperimentējat ar jaunu recepti, vai vienkārši sametat visu vienā katlā, jūs tāpat visi slavēs. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu