VIDEO ⟩ Porziņģa treneris Kārlails kopā ar meitu atrāda deju kustības; fani ir dalītās domās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Riks Kārlails
Riks Kārlails Foto: AFP / Scanpix

Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails ir viens no labākajiem speciālistiem līgā. Šoreiz gan pieredzējušais treneris apliecinājis savas spējas ārpus basketbola.

Kārlails deju kustības atrādīja kopā ar savu meitu Ebiju viņas "TikTok" kontā. Abi Kārlaili dejoja pie Pop Smoke dziesmas "What You Know Bout Love".

@abbycarlisleee

Rick tok is here, ladies and gentlemen##mffl ##fyp

♬ What You Know Bout Love - Pop Smoke

Lai gan pieredzējušais treneris vienkārši pavadīja laiku kopā ar savu meitu, fani nebija pārāk priecīgi to redzēt. Kā nekā "Mavericks" jau tepat ap stūri ir ļoti svarīga starpsezona, kas, iespējams, ietekmēs ne tikai nākamās, bet arī turpmāko sezonu rezultātus.

"Tātad to Riks Kārlails dara starpsezonā," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs.

Cits fans uzsvēra, ka speciālistam būtu jāpalīdz uzlabot komandas sastāvu: ""Mavericks": "Rik, mums vajadzētu šajā starpsezonā atrast trešo zvaigzni, kuru nolikt blakus Lukam un Porziņģim." Kārlaila atbilde..."

Tikmēr vairāki lietotāji neslēpa, ka viņiem šis video patīk. Kāds lietotājs rakstīja īsi un konkrēti: "Es mīlu Riku Kārlailu."

Par video priecājās arī sporta žurnāliste Nikija Keja: "Riks Kārlails vietnē "TikTok" ir pārāk labi, lai būtu patiesība."

Kārlaila vadībā "Mavericks" aizvadītajā sezonā uzrādīja visu laiku labāko uzbrukuma efektivitātes rādītāju. Tāpat Speciālists ir arī ar šobrīd otru lielāko stāžu pie vienas komandas stūres, atpaliekot vien no leģendārā Grega Popoviča.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu