Svētdienas horoskops: 25. oktobris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 25. oktobrim. 

AUNS Lieliski apzināsies, ka mācīties, profesionāli attīstīties nekad nav par vēlu. Tāpēc liela daļa zīmes pārstāvju šobrīd meklēs iespējas iestāties interesējošos kursos, apsvērs iespējas doties uz ārzemēm.

VĒRSIS Vajadzētu atturēties no centieniem pārmainīt apkārtējo pasauli, jo tie būs tikai, kā zināmais cīniņš ar vējdzirnavām. Labāk pārdomā nianses, kuras tu spēj mainīt sevī, jo tā panāksi daudz vairāk.

DVĪŅI Būsi lieliskā omā, labprāt pieņemsi to, ko izklaides programmā piedāvās draugi vai mājinieki. No savas puses rūpēsies, lai līdzcilvēki būtu pacilātā omā, ko panāksi ar savu humora izjūtu un aktiera dotībām.

VĒZIS Jaunākā paaudze var alkt izrunāties ar tevi, smelties dzīves gudrības, atziņas. Ja tavas atvasītes ir tīņu vecumā, būtība nemainīsies, tikai viņu mēģinājumi komunicēt var izrādīties ļoti savdabīgi.

LAUVA Sarunu biedrus izvēlies tikai ar līdzīgām interesēm. Tieši šobrīd lielāku nozīmi spēlēs radniecīgs skatījums uz dzīvi, darbu, attiecību jomu. Nav slikti, ja tevi un otro pusīti vieno kāds hobijs, cita kopīga kaislība.

JAUNAVA Interesanta, taču vienlaikus nedaudz neprognozējama diena, kuras laikā var atgadīties gandrīz vai viss pēc kārtas. Visticamāk, plānotās aktivitātes tiks aizstātas ar citām, taču tas jautrību nekādi nemazinās.

SVARI Mēness joprojām ir Ūdensvīrā, kas nozīmē – zaļā gaisma saviesīgajām aktivitātēm, rosībai domubiedru lokā! Iespējams, jutīsi pieaugam interesi par psiholoģiju, emocionālajā pasaulē notiekošo.

SKORPIONS Šobrīd nevajadzētu aizrauties ar sarežģītu attiecību jautājumu risināšanu. Labāk kopīgi ar laulāto nedaudz pafilozofēt par dzīvi, paskatīties iemīļotu komēdiju vai arī ļauties mīlas priekiem.

STRĒLNIEKS Vari gan aicināt viesus pie sevis, gan doties ciemoties pie radiem, draugiem. Lai diena būtu patiesi izdevusies, parūpējies par atbilstošu apģērbu, īpaši, ja izvēlies izklaidi svaigā dabā!

MEŽĀZIS Šodien prāts nesīsies uz nebēdnīgākām nodarbēm, piedzīvojumiem mīlas frontē. Neapšaubāmi, ka brīvie Mežāži varēs izpausties, Taču tas nenozīmē, ka laulātie laiku pavadīs adot zeķes.

ŪDENSVĪRS Būsi sabiedrisks, jautrs, meklēsi iespējas pavadīt dienu tikpat bezrūpīgu cilvēku sabiedrībā. Droši atpūties, vienīgi rūpīgāk paseko līdzi tam, kā pasniedz savu viedokli, izvairies no divdomībām.

ZIVIS Kārtējo reizi apliecināsi, ka tevī mīt radošais gars, mākslinieka talants. Jautājums vienīgi, kā un kur to izpaudīsi, cik lielā mērā ļausi vaļu fantāzijas lidojumam. Attiecībās ar otro pusīti būsi patiesi kaislīgs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu