"Es arī domāju, ka nav nekāda koronavīrusa. Līdz es saslimu." 35 gadu vecumā miris ar Covid-19 inficējies ukraiņu influenceris (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

No Covid-19 izraisītām komplikācijām miris ukraiņu influenceris Dmitrijs Stužuks. Viņa sieva Sofija Stužuka stāsta, ka sākumā viņš ieslīdzis komā, pēc tam piedzīvojis klīnisko nāvi, pēc kuras viņa sirds apstājās, vēstī portāls "Hromadske".

"Covid-19 nav bīstama slimība veseliem cilvēkiem, bet Dimam bija sirds komplikācijas, viņam bija problēmas ar sirds un asinsvadu sistēmu. Dima vairs nav ar mums, viņa sirds neizturēja," rakstīja Sužuka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk) on

Pagājušajā nedēļā vīrietis sacīja, ka ar Covid-19 saslimis atvaļinājuma laikā Turcijā, bet par to uzzinājis, kad bija atgriezies Ukrainā. Sākotnēji ārsti uzstājuši uz hospitalizāciju, bet tika pieņemts lēmums ārstēties mājās. Viņš savu lēmumu skaidroja sakot, ka "slimnīca ir pilnībā piepildīta ar cilvēkiem, daži no viņiem dzīvo gaitenī. Nav ne pārtikas, ne papīra, ne galda piederumu." Dmitrijam tika piešķirta skābekļa iekārta.

"Es arī domāju, ka nav nekāda koronavīrusa. Līdz es saslimu. Covid-19 nav īslaicīga slimība! Tas ir smagi," rakstīja blogeris.

Pirms divām dienām Dmitrijs rakstīja, ka, viņaprāt, trakākais jau ir aiz muguras un viņš drīz atveseļosies. Tomēr 15. oktobrī stāvokļa pasliktināšanās dēļ viņš steidzami tika nogādāts slimnīcā. Būdams bezsamaņā, viņš nekavējoties tika nogādāts intensīvajā aprūpē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dima Stuzhuk (@stuzhuk_dmitriy) on

Arī viņa sieva šī gada martā savā "Instagram" profilā veltīja ierakstu koronavīrusam. Viņa apgalvoja, ka tas ticis "mākslīgi izveidots 2015. gadā".

"Nav šaubu, ka tas nav patīkami. Bet tā bīstamība ir acīmredzami stipri pārspīlēta. Patiesībā tas nav daudz sliktāks par parasto gripu. Es nebaidos no vīrusa," viņa rakstīja.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu