"Pilnībā "izgāza" mana drauga kāzas!" Sandis Kiops nikns par mūziķa Andra Kiviča rīcību (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ sandiskiops/ Ekrānuzņēmums no "Facebook" video

Kāds portāla "Apollo" lasītājs atklājis, ka skandalozais mūziķis Andris Kivičs šajā nedēļas nogalē neesot ieradies uz kāzām, kurās viņam bija plānots uzstāties. Vēlāk noskaidrojies, ka starp kāzu viesiem bijis arī slavenais mūziķis Sandis Kiops, kurš sociālā tīkla "Facebook" profila ierakstā paudis sašutumu par Kiviča rīcību. 

Kiopam nācies glābt situāciju, pašam uzstājoties ar muzikālu priekšnesumu.

Pēc kāzām Kiops savā sociālā tīkla "Facebook" profilā pauda sašutumu par Kiviča rīcību, rakstot: "Traki! Kivičs pilnīgi izgāza mana drauga kāzas! Dusmīgs!"

Kiops ieraksta komentāros skaidroja, ka Kivičs pasākumā nav ieradies, tādēļ viņam ar savu draugi Andi "nācies izvilkt visu pasākumu".

Viedokļus komentāros pauda arī daudzi cilvēki. Daļa "Facebook" lietotāju paslavēja Kiopu par kāzu izglābšanu, savukārt citi pauda sašutumu par Kiviča rīcību, nodēvējot to par ļoti neglītu un necienīgu. Vairāki ļaudis dalījās viedoklī, ka pēc tajā vakarā sociālajos tīklos publicētajiem kadriem noprotams, ka mūziķis esot bijis alkohola reibumā. 

Kiviča sieva Liene kāzu vakarā savā "Instagram" kontā bija publicējusi abu video, kurā viņi skaidroja neierašanās iemeslu. Kā izrādās, dodoties no viena pasākuma uz otru, esot saplīsusi abu automašīna. Pāris izsaucis auto evakuatoru un ar to abi devušies uz Rīgu.

Pēc tam viņa pievienoja arī atbildi Kiopa apsūdzībām sociālajos tīklos, rakstot, ka kāzās Kivičs bijis, tikai ar novēlošanos saplīsušās automašīnas dēļ. "Viņš nospēlēja kāzas līdz 5:00 rītā, un visi bija laimīgi! Bezkauņa! Nelietis Tu esi, Kiop! Varbūt piedzēries un pakriti zem galda, ka neatceries? Kā var tā muldēt!"

Portālam "Apollo" svētdienas vakarā ar mūziķi Andri Kiviču neizdevās sazināties. 

Foto: Instagram/ lienekivica

Traki Kivčs pilnīgi izgāza man drauga kāzas. Dusmīgs!

Posted by Sandis Kiops on Sestdiena, 2020. gada 17. Oktobris
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandis Kiops (@sandiskiops) on

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu