Kiviču pāris sašutis par Kiopa apsūdzībām, apgalvo, ka kāzās bija: Nelietis! Varbūt piedzēries un pakriti zem galda, ka neatceries? (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ andrislienekivici/ instagram/ sandiskiops

Nupat lielu ažiotāžu sociālajos tīklos izpelnījās mūziķa Sanda Kiopa paziņojums, ka skandalozais mūziķis Andris Kivičs šajā nedēļas nogalē neesot ieradies uz kāzām, kurās viņam bija plānots uzstāties. Nu šīs apsūdzības komentēja Kiviču pāris, norādot uz krasi pretējo. 

Apsūdzības sociālajos tīklos komentēja Kiviča sieva Liene, ar skaidrojumu daloties arī pašam mūziķim.

"Kā Jums Sandi Kiop nav kauna melot sabiedrībai? Domājat, ka, apmelojot Andri, Jūs vairāk kaut kur aicinās? Andris Kiviča bija abās kāzās, tikai ar nokavēšanos, jo mums salūza automašīna, par ko es informēju cilvēkus "Instagram". Es pati viņu uz kāzām aizvedu!

Viņš nospēlēja kāzas līdz 5:00 rītā, un visi bija laimīgi! Bezkauņa! Nelietis Tu esi, Kiop! Varbūt piedzēries un pakriti zem galda, ka neatceries? Kā var tā muldēt! 

rakstīja Liene. 

Atgādinām, ka Kiops vietnē "Facebook" vēstīja, ka Kivičs "neierodoties ir pilnībā izgāzis viņa drauga kāzas", tādēļ viņam pašam visu vakaru nācies tajās uzstāties. 

Savukārt Liene tajā vakarā bija publicējusi abu video, kurā parādīja, ka, dodoties no viena pasākuma uz otru, esot saplīsusi Andra un Lienes automašīna. Pāris izsaucis auto evakuatoru un ar to abi devušies tālāk.

Foto: Instagram/ lienekivica
Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu