Ekskluzīvi ⟩ Kā kļūt par interneta zvaigzni visā pasaulē? Intervija ar latvieti, kuram ir 10 miljoni sekotāju vietnē "TikTok" (2)

Foto: publicitātes
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kāds vīrietis no Latvijas ar niku "DednaHype" guvis milzīgu popularitāti visā pasaulē - viņam vietnē "TikTok" ir jau 10 miljoni sekotāju. "Apollo" vīrieti aicināja uz sarunu, lai viņš pastāsta, kā tad izdevies gūt tik milzīgu atzinību sociālajos tīklos. 

Par kungu gan nav daudz kas zināms - profilā viņš norādījis vien to, ka ir no Latvijas, kā arī pēc video var noteikt, ka kadri filmēti Latvijā. Viņš izdod dziesmas, ir aktīvs gan "TikTok", gan citos sociālajos tīklos, piemēram, "Instagram", kur viņam arī vairāki tūkstoši sekotāju.

Intervijā viņš mazliet vairāk pastāstīja par sevi. 

"Esmu no Latvijas, Jelgavas. Patīk muzicēt, kā arī pavadīt laiku ar draugiem, domājot par idejām priekš video. Tomēr kādēļ izvēlējos niku "DednaHype"? Jo "TikTok" ir trendā, un, kaut esmu jau gados, sanāca noķert to haipu," pastāstīja vīrietis.

Savu vārdu gan viņš tā arī nevēlas atklāt lielās popularitātes dēļ.

"Man sekotāju skaits tiešām izauga ļoti īsā laikā, bet jūtos tāpat kā agrāk.

Vienīgais, iet pa ielām un palikt bez uzmanības no garām ejošajiem cilvēkiem sanāk diezgan reti. Un tieši tāpēc es arī neatklāju nekur savu vārdu, jo uzmanības jau tāpat pietiek,"

tā sociālo tīklu zvaigzne. 

Kā tad kungs cienījamos gados uzzināja par jauniešu vidū tik populāro vietni "TikTok"? 

"Man ir labi draugi, kas pastāstīja par to. Mēs jau agrāk bijām filmējuši kaut kādus jocīgos video, un sapratām, ka "TikTok" ir lieliska platforma tādiem īsiem video," teic "DednaHype". 

Lielākā daļa no viņa video ir īsi, izdomāti stāsti par dažādām iespējamām dzīves situācijām, kurās, piemēram, tiek aizstāvēti bērni, bezpajumtnieki vai gados veci cilvēki. Tomēr kontā netrūkst arī humoristisku video. Nu viņš intervijā atklāja, kur tad smeļas iedvesmu saviem videoklipiem. 

"Idejas priekš video mēs ņemam no dzīves! Cenšamies parādīt aktuālās situācijas un caur tām iedot kaut kādu mācību. Sekot līdzi visiem trendiem laikam nav fiziski reāli pat jauniem cilvēkiem... Bet es tiešām cenšos!" skaidroja vīrietis. 

@dednahype

Life is a boomerang. Did the guy did it right? Yes or No?

♬ orijinal ses - Orhan Çayan

Nav gan tā, ka video filmēšanā un apstrādē piedalās tikai pats blogeris - viņam šai ziņā ir vairāki palīgi. "Apstrādāt un filmēt man palīdz mani draugi, ar kuriem mēs kopā darām to no paša sākuma."

Kā redzams "DednaHype" video, tajos regulāri pavīd mazi bērni, kas liek noprast, ka viņš ir arī vectēvs.

"Jā, man ir bērni, ir arī mazbērni. Cenšos būt tāds, kāds esmu - mīlošs, laipns."

@dednahype

children are happiness?❤️##kids##help##foryou

♬ Surrender - Natalie Taylor

Kāda ir "TikTok" zvaigznes jauneklības un jestrās attieksmes pret dzīvi "recepte"?

"Recepte ir vienkārša - pavadu laiku ar jauniem cilvēkiem un mācos no tiem. Ir daudz ko iemācīties no jaunās paaudzes," norādīja blogeris.

Viņš arī dalījās pārliecībā, ka jebkuram ir iespēja "izsisties" un kļūt par zvaigzni sociālajos tīklos. 

"Veiksmes noslēpums ir vienkāršs - ticēt tam, ko dari, un būt pastāvīgam tajā. Esmu pārliecināts, ka katrs var izsisties un kļūt par "TikTok" zvaigzni! Galvenais taisīt interesantu saturu un pastāvīgi filmēt un to publicēt," atklāja vīrietis. 

Ko lielā popularitāte sociālajā tīklā izmainīja "DednaHype" dzīvē? 

"Pateicoties "TikTok", man parādījās daudz draugu, krāsaina dzīve, jauni kontakti. Mana auditorija ir tiešām ļoti liela un dažāda! Pat nevaru izcelt vecumu, jo video skatās daudzi.

Kā arī katru dienu saņemu simtiem vēstuļu. Daudzi raksta, ka es viņus iedvesmoju dzīvot un darīt lielas lietas,"

pastāstīja blogeris. 

Vīrietis ir krietni apsteidzis pat līdz šim par populārāko Latvijas "TikTok" profilu uzskatītās dāmas "Latvian Sisters", kurām ir 1,6 miljoni sekotāju. "Latvian Sisters" video reizēm noskatās vairāki simti tūkstošu cilvēku, turpretī "DednaHype" publicētos video noskatās pat vairāki miljoni cilvēku. 

"DednaHype" ir filmējies arī kopā ar "Latvian Sisters". Savstarpējo sadarbību intervijā komentēja arī "DednaHype". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dednahype Official (@dednahype) on

"Jā, esam iepazinušies ar "Latvian Sisters"! Brīnišķīgas meitenes! Mums ir pārrunas ar vēl dažiem pazīstamiem cilvēkiem Latvijā, atliek tikai atrast laiku, lai satiktos un kaut ko uzfilmētu. Kā arī esam tikko izlaiduši savu otro dziesmu un nākotnē plānojam uztaisīt kopdziesmas ar Latvijā populāriem mūziķiem," norādīja "Dednahype". 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu