Medijs: Rīgas "Dinamo" konstatēti jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo" saslimušo skaits ar Covid-19 ir pieaudzis, pirmdien ziņo laikraksts "Diena".

Jau ziņots, ka saslimšana ar Covid-19 piektdien apstiprināta 13 ar KHL klubu Rīgas "Dinamo" saistītiem cilvēkiem.

Latvijas medijos sākotnēji tika ziņots, ka "Dinamo" ar vīrusu inficējušies 13 cilvēki, taču laikraksta "Diena" rīcībā esošā informācija liecina, ka svētdien saslimušo skaits pieaudzis un viņu vidū esot arī treneri.

Pirmdien sarunā ar informācijas aģentūru LETA "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atklāja, ka kluba vadība patreiz jau pulcējies vienkopus, lai kopējiem spēkiem radītu plānu, kā turpināt sezonu. Savickis norādīja, ka līdz pirmdienas pēcpusdienai "Dinamo" plāno sazināties ar līgu un arī pretinieku komandām, lai vienotos par turpmāko rīcību.

Jau sestdien sarunā ar LETA "Dinamo" kluba preses sekretārs Jānis Stepītis apstiprināja, ka komanda nākamās divas līgas spēles ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjaz" un Magņitogorskas "Metallurg" savā laukumā attiecīgi sestdien un pirmdien neaizvadīs.

Tikmēr ceturtdien "dinamiešiem" bija paredzēta pirmā no sešām izbraukuma spēlēm pret Omskas "Avangard".

Karantīnā patlaban atrodas arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" un "Dinamo" fārmklubs "Zemgale"/LLU, kas spēlē "Optibet" hokeja līgā un karantīnā spiesta būs atrasties līdz 23.oktobrim.

"Dinamo" ar septiņiem punktiem 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām, līgā apsteidzot tikai Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Iepriekš jau ziņots, ka pirmajā saslimšanas ar Covid-19 reizē "Dinamo" tika inficējušies deviņi hokejisti un divi personāla darbinieki.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu