Desmit veidi, kā vienas minūtes laikā uzlabot attiecības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Daudzi no mums vēlas labākas attiecības, taču ne visi spēj pielikt pūles, lai tas notiktu. Pastāv vairākas iespējas, kā uzlabot savas attiecības, kas neprasa daudz laika, tostarp veidi, kas uzlabos jūsu attiecības mazāk nekā minūtes laikā, vēsta portāls "Bustle".

Eksperti saka, ka sešdesmit sekundes var dot ļoti daudz, ja jūs tās izmantojat saprātīgi. Patiesībā visskaistākie attiecību elementi - piemēram, romantika, mīlestība, prieks, draudzība, jautrība, uzticēšanās un emocionāla tuvība - neveidojas no lieliem žestiem. Tie plaukst ikdienas pasaulē, tajos rūpju darbos, kas atkārtojas no dienas dienā.

Sīkie žesti kļūst par maziem pieķeršanās paradumiem, kas iekrāso pāra dzīvi un piešķir attiecībām savas unikālās emocionālās nokrāsas.

Kad jūs pietiekami bieži veicat šos jaukos žestus, tie summējas un rada vispārēju laimīgāku attiecību noskaņu. Attiecības zied detaļās. Ja esat gatavs spert soļus pārdomātu, mīlošu attiecību veidošanā, šeit ir daži ātri veidi, kā izraisīt smaidu partnera sejā.

1. Izsakiet komplimentu

No rīta izsakiet komplimentu par mīļotā izskatu, vai par apģērbu. Pietiek tikai pateikt, cik ļoti jūs iedvesmo viņu spēja mēneša laikā izlasīt visu grāmatu kaudzi. Lai kas tas būtu, mazi komplimenti un komentāri papildina iepriekšminēto pozitīvo noskaņu.

2. Apskaujieties

Fiziskais pieskāriens daudziem cilvēkiem nozīmē daudz, tāpēc apskāviens, rokas turēšana vai pieglaušanās dīvānā var patiesi uzlabot jūsu attiecības.

3. Nomazgājiet traukus partnera vietā

Palīdzība mazos veidos - piemēram, bez lūguma izspiest apelsīnu sulu, nomazgāt traukus vai ātri paveikt darbus, kas tehniski nav jūsu rīcībā - ir piemēroti veidi, kā parādīt partnerim, cik ļoti jūs par viņu rūpējaties, it īpaši, ja viņš šķiet noguris vai aizņemts.

4. Apsedziet partneri, kad dodaties gulēt

Pat ja jūs neejiet gulēt vienlaikus, jūs joprojām varat atrast veidu, kā beigt dienu kopā. Apsēdieties pie viņiem un pamasējiet kājas, kopā skaļi lasiet grāmatu vai vienkārši iedodiet viņiem skūpstu un novēliet labu nakti. 

5. Ieslēdziet partnera mīļāko dziesmu, kad viņš atgriežas mājās no darba

Tas ir mazs žests, bet tāds, kas parāda, ka vēlaties, lai partneris būtu laimīgs.

6. Pajautājiet, vai ir kaut kas jauns, ko partneris vēlas izmēģināt gultā

Pāri bieži vien jūtas neērti sarunāties par seksu, tāpēc uzdrošinieties un esiet tas, kurš izvirza šo tēmu. Jūs varētu būt patīkami pārsteigts par dzirdēto - un jūsu partneris, iespējams, būs pateicīgs, ka jūs uzsākāt šo sarunu.

7. Pajautājiet, ko partneris vēlas darīt nedēļas nogalē

Tas būs īpaši jauki, ja jūsu partneris parasti ir tas, kurš izdomā visus plānus.

8. Darot ikdienas darbus, pieejiet klāt partnerim un noskūpstiet viņu

Šāds žests veicina tuvību jūsu attiecībās, un tas ir tik svarīgi, ja vēlaties uzturēt saikni.

9. Dalieties savā starpā ar lielisku atmiņu, par kuru joprojām domājat 

Sēžat klusumā un dzerat kafiju? Nevilcinieties dalīties mīļā atmiņā, ja tāda ienāk prātā.

10. Pasakiet paldies par kaut ko, ko partneris nesen izdarīja jūsu labā

Pasakot vēlreiz paldies par jaukām vakariņām, pārdomātu dāvanu, muguras masāžu, tiek parādīts, ka novērtējat visu, ko partneris dara jūsu labā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu