Kādus paņēmienus flirtējot izmanto katra Zodiaka zīme

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Kā no sarunām un darbībām var noprast, ka kāds ar tevi koķetē? Katram ir sava flirtēšanas taktika, tāpēc uzzini, kāda taktika raksturīga tavai Zodiaka zīmei, vēsta portāls "StarHit".

AUNS

Auns izpaužas kā atbildīgs un draudzīgs cilvēks. Viņa ieroči ir humora izjūta un līdera īpašības, kas raksturīgas viņa dabai. Ir grūti pretoties, ja Auns zina, ko vēlas. Šī flirtēšana nepaliks nepamanīta.

VĒRSIS

Atklātība un taisnība, ar kādu Vērsis uzsāk flirtu, aizrauj un piesaista uzmanību. Mīl romantiskas tikšanās, dāvina ziedus, var ilgi skatīties acīs ar īpašu maigumu.

DVĪŅI

Viņiem patīk visu kontrolēt. Dvīņiem patīk pārsteigt. Vispirms viņi mācās, pēc tam rīkojas. Dvīņi koncentrējas uz viņu uzmanības objektu un pilnībā atdod sevi. Parasti šie ir daži no spilgtākajiem pārstāvjiem, kuri spēj iekarot pēc iespējas īsākā laikā.

VĒZIS

Vieglums, ar kādu Vēzis dodas kaujā, ļoti veicina komunikāciju. Viņiem nepatīk uzstāt, viņiem ir svarīgi, lai izraudzītais flirta mērķis justos ērti. Ar humora izjūtu Vēžiem klājas labi, viņi to izmanto! Ar vēzi vienmēr ir interesanti, jo viņi zināmā mērā ir vizionāri.

LAUVA

Ar Lauvām viss ir ļoti vienkārši. Jūs nevarat paslēpties no viņa uzbrukuma. Ja šīs zīmes pārstāvim jūs patīkat, tad tuvākā nākotnē Lauva noteikti veiks pirmo soli. Viņš būs neatlaidīgs, izskatīgs, enerģisks, brīnišķīgs, dedzīgs, dzīvespriecīgs, ideju pilns! 

JAUNAVA

Pieticīgs raksturs neļauj Jaunavai rīkoties neatlaidīgi. Viņi ir maigi, un viņu rīcība tam atbilst. Neuzbāzīga, bet sirsnīga uzmācība atstās īpaši romantisku iespaidu. 

SVARI

Jūs šaubīsities līdz pēdējam: ko viņš vēlas? Vai viņš koķetē, vai viņš vienkārši ir tāds ar visiem? Būs vajadzīgs zināms laiks, lai visu saprastu līdz galam. Svaru flirts ir uz draudzības robežas.

SKORPIONS

Daudz kas ir atkarīgs no tā, kāds ir Skorpiona galīgais mērķis. Ja viņš patiešām ir iemīlējies, viņš vispirms varonīgi parādīs sevi. Katram solim būs mērķis - demonstrēt spēku, inteliģenci, laipnību.

STRĒLNIEKS

Viņi ir spējīgi uz daudz ko. Bezgalīgi aktīvs. Viņi spēj pielietot gan viltību, gan gudrību, gan jebko citu. Strēlnieks apņems jūs ar rūpību, uzmanību, ļoti biežiem zvaniem. Viņš radīs ap jums tādu kā pasaku, kuru jūs nevēlēsieties atstāt. Sirsnīgs, maigs, bet dažreiz ne viss ir tik vienkārši un godīgi.

MEŽĀZIS

Katrā sīkumā jūs redzēsiet viskoncentrētāko Mežāzi, kurš cītīgi turēs pār jums lietussargu vai atvērs automašīnas durvis jūsu acu priekšā. Vieglums neparādīsies uzreiz, bet nesteidzieties ar secinājumiem, dodiet iespēju!

ŪDENSVĪRS

Viņi mīl flirtēt ar savu intelektu. Ūdensvīram ir svarīgs statuss, atmosfēra, detaļas. Tāpēc viņi visos iespējamos veidos izcelsies no pūļa. Viņi zina, kā visu izdarīt skaisti. Kad Ūdensvīrs flirtē, gaisā valda tāds kā noslēpums.

ZIVIS

Zivis dod priekšroku atklātībai un tiešumam. Daudzējādā ziņā jūs varat noteikt, ka Zivis ar jums flirtē, ja starp jums sāk parādīties atklātas sarunas. Parasti Zivis netērē laiku kaut kam tukšam, bet, ja jūs kopā dalāties diskusijās par dzīvi, viņš viennozīmīgi flirtē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu