"Burbuļkoncerts" ASV: slavena rokgrupa sniedz koncertu, kurā visi ietērpušies plastmasas burbuļos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānuzņēmums no video.
Ekrānuzņēmums no video. Foto: Twitter/Robbyrichmond

Pagājušajā nedēļā ASV, Oklahomas štatā uzstājusies rokgrupa "The Flaming Lips", kuru koncerts noticis ļoti īpašos apstākļos. Gan mūziķi, gan klātesošie fani bija ietērpti liela izmēra plastmasas burbuļos, tādejādi droši pasargājoties no Covid-19, ziņo telekanāls CNN. 

Grupa uzstājās savā dzimtajā Oklahomas štatā. Katrs no dalībniekiem bija ietērpies lielā plastmasas burbulī. Tāpat tika ietērpts katrs atnākušais grupas fans, tādejādi gan mūziķi, gan fani bija pasargāti no Covid-19 vīrusa un netika pārkāpti nekādi drošības ierobežojumi.

Koncertā notika gan dzīvā uzstāšanās, gan videoklipa uzņemšana. Ideja par "burbuļkoncertu" radusies grupas solistam Veinam Koinam jau pandēmijas sākumā. 

"Es atcerējos 2019. gadu, kad uzstājāmies kādā koncertā. Es biju vienīgais cilvēks ietērpies burbulī, kamēr visi pārējie izskatījās normāli. Gadu vēlāk es atkal daru to pašu, tikai šoreiz gan es, gan visi pārējie ir ietērpti burbuļos," stāsta Koins. 

Veins redzot, ka pandēmija ievilksies uz krietni ilgāku laiku nekā bija domājis, sāka plānot grupas koncertus pandēmijas apstākļos. Ideja par lielo "burbuļkoncertu" radās maijā, kad "The Flaming Lips" pirmoreiz  šādi koncertēja, uzstājoties ASV šovā, kur gan grupas dalībnieki, gan 30 skatītāji bija ietērpti burbuļos. Pēc koncerta "The Flaming Lips" sapratuši, ka arī turpmāk varētu šādi uzstāties, kamēr ir noteikti ierobežojumi. 

Grupai šādu burbuļu izmantošana nav sveša lieta, jo arī iepriekšējo gadu koncertos tie tikuši izmantoti grupas priekšnesumos. Šoreiz no Ķīnas tika pasūtīti 100 lielie plastmasas burbuļi, lai radītu iespaidīgu koncertu. 

Pēc aizvadīta lielākā "burbuļkoncerta" gan grupa, gan fani bija sajūsmā. "Man patika, kā tas izskatījās, jo Tu vari būt sajūsmināts cik gribi, kliegt cik gribi un Tev nav jāuztraucas ne par kādu inficēšanos," saka Koins. 

"The Flaming Lips" plāno arī nākotnē pandēmijas apstākļos uzstāties šāda veida koncertos, taču arī cer, ka drīz atradīsies vakcīna pret Covid-19 vīrusu. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu