Uzlidoja gaisā un atdūrās pret spēkrata vējstiklu. Jauna informācija par elektroskūtera braucēja nāvi uz Jūrmalas šosejas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Svētdienas pievakarē uz Jūrmalas šosejas notika traģisks incidents, kurā iesaistīts elektriskā skrejriteņa braucējs. Mazāk aizsargātais satiksmes dalībnieks tumsas aizsegā izdomāja šķērsot lielceļu un izbrauca priekšā apvidus automašīnai. Diemžēl tas maksāja skrejriteņa vadītāja dzīvību, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Apvidus automašīnas "Audi Q5" šoferis svētdienas vakarā uz Jūrmalas šosejas piedzīvoja šausminošus mirkļus. 14. kilometrā, netālu no pagrieziena, kas ved uz Babīti, spēkrata priekšā parādījās vīrietis ar elektrisko skrejriteni.

Automašīnas vadītājam nācās strauji bremzēt, bet no sadursmes izvairīties vairs nebija iespējams. Pēc "Audi" virsbūves bojājumiem var secināt, ka trieciena dēļ skrejritenis ar visu tā stūrētāju uzlidoja gaisā un atdūrās pret spēkrata vējstiklu un jumtu.

Bojā gājušais skrejriteņa vadītājs bija 40 gadus vecs vīrietis. Mediķi apskatīja arī "Audi" šoferi, taču secināts, ka palīdzība viņam nav nepieciešama. Valsts policijā norāda, kā šīs lietas izmeklēšanai ir nepieciešami aculiecinieki. Ar informāciju, kas var palīdzēt likumsargiem noskaidrot precīzus traģiskā negadījuma apstākļus, var dalīties, zvanot pa tālruni: 67219837 vai 110.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu