"Ja tu iesi vieglāko ceļu, nekad netiksi pie iespējas." Nurmagomedovs ieskicē scenāriju, kurā viņš būtu gatavs cīnīties ar Makgregoru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/ Scanpix

Lai gan Habibam Nurmagomedovam priekšā stāv viņa karjeras, iespējams, smagākais pārbaudījums Džastina Geiči personā, dagestānietis "Real Quick" podkāstā runāja par iespējamo tikšanos ar Konoru Makgregoru.

Nurmagomedovs pret Geiči oktagonā dosies jau 24. oktobrī, bet dagestānietis jau tagad ir apspriedis iespējamos nākotnes scenārijus. Viens no tiem sevī ietver arī viņa nīstāko konkurentu Konoru Makgregoru.

Kā zināms, Makgregors un Dastins Porjē ir ļoti tuvu savstarpējai cīņai nākamā gada janvārī. Ārzemju mediji ziņo, ka līdz oficiālam paziņojumam atlicis vairs nokārtot tikai formalitātes. Nurmagomedovs ir atklājis, ka Makgregoram būs jāuzvar Porjē, lai tiktu pie kārotā revanša, pie tam - konkrētā svara kategorijā.

"Ja viņš Dastinu uzveiks 155 mārciņu kategorijā (70,3 kilogrami), tad šī cīņa [Nurmaomedovs pret Makgregoru] šķiet loģiska. Savukārt, ja viņi cīnīsies 170 mārciņu divīzijā (77 kilogrami)... Kā tu vari cīnīties tajā divīzijā un pēc tam uz kaut ko pretendēt vieglajā svarā," sacīja Nurmagomedovs.

Dagestānas cīkstonis norādīja, ka Makgregora vienīgā cerība uz cīņu pret viņu ir uzvara 70,3 kilogramu svarā: "Viņi visu grib padarīt vieglu. Ja tu iesi vieglāko ceļu, nekad netiksi pie vēl vienas iespējas cīnīties par titulu. Viņam ir jāgaida rindā līdz es pieņemšu savu lēmumu. Ja viņš cīnīsies 170 mārciņu divīzijā - atā, atā!"

Protams, Nurmagomedovam vēl ir jāizstāv savu vieglā svara čempiona jostu, lai diskutētu par tās likšanu galdā pret Makgregoru. Daudzi MMA apskatnieki uzskata, ka tieši Geiči varētu būt cīkstonis, kurš Nurmagomedovam sagādās pirmo neveiksmi. Abu superzvaigžņu duelis, kā minēts, norisināsies 24. oktobrī un cīņu šova galvenās cīņas (main card) sāksies plkst. 21 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu