Sprāgstot apkures katlam, Jēkabpilī nopostīta viesnīcas konteinera tipa piebūve

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD automašīna.
VUGD automašīna. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonakt viesnīcā Jēkabpilī sprādzis apkures katls, nopostot arī konteinera tipa piebūvi, kurā apkures iekārta atradusies.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūru LETA informēja, ka pēc pusnakts ugunsdzēsēji steidzās uz Mežrūpnieku ielu Jēkabpilī, kur iedzīvotāji ziņoja par skaļu troksni.

Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka 30 metrus plašā rādiusā izkaisītas metāla piebūves konstrukcijas un apkures katla detaļas. Blakus esošajai sabiedriskajai ēkai bija izbiruši divi logi.

Pārmeklējot gruvešus, apkārtējo teritoriju un ēku, ugunsdzēsēji cilvēkus neatrada. Glābēji atdzesēja atlikušās apkures katla detaļas un darbu notikuma vietā pabeidza.

Jēkabpils pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis aģentūrai LETA atklāja, ka Mežrūpnieku ielā izvietotas vairākas ražotnes, kā arī viesnīca, kurā negadījums arī noticis. Cietušo objektu šodien apseko pašvaldības būvvalde.

Viesnīcā "Daugavkrasti" aģentūrai LETA apliecināja, ka, neskatoties uz notikušo, iestāde turpina darbu, jo bojājumi nodarīti tikai konteineram, kurā apkures katls atradies. Arī SIA "Daugavkrasti" valdes loceklis Mārtiņš Krūmiņš atzina, ka ar zināmām problēmām, taču darbu komplekss turpina. Daļa cietušās mantas ir bijusi apdrošināta.

"Firmas.lv" dati liecina, ka uzņēmuma apgrozījums pērn bijis 151 034 eiro, bet peļņa 7909 eiro. Komersanta patiesā labuma guvēja ir Ināra Krūmiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu