TIEŠRAIDE ⟩ Par vārda brīvību, nacionālo identitāti un valstiskumu. Atklāta saruna ar Triju Zvaigžņu ordeni ieguvušo Marinu Kosteņecku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marina Kosteņecka.
Marina Kosteņecka. Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 20. oktobrī, plkst. 16.15 multimākslinieks un "Young Media Sharks" absolvents Artūrs Jenots ar rakstnieci, Tautas frontes aktīvisti, Triju Zvaigžņu ordeņa ieguvēju Marinu Kosteņecku runās par vērtībām, kas svarīgas arī 21. gadsimta paaudzei: vārda brīvību, nacionālo identitāti, valstiskumu un radošo aicinājumu. Vēro tiešraidi portālā "Apollo"!

Tiešraide: Saruna ar Marinu Kosteņecku

Nometni jau septīto gadu rīko "Avantis". Nometnes galvenais atbalstītājs ir Nīderlandes Karalistes vēstniecība Latvijā, partneris – Baltijas Mediju izcilības centrs. Atbalstītāji: Siguldas novada pašvaldība, TVNET grupa un "Ideal".

Kopējais Jauniešu mediju izglītības projekts sevī ietver ne tikai izglītojošo nometni. Visu gadu iniciatīvas "Young Media House" komanda organizē daudzveidīgus pasākumus vienaudžiem, veido jauniešu raidījumus un izdod žurnālu "Izvēlies". Jauniešu mediju satura veidošanas partneri un ilggadējie atbalstītāji ir Vācijas Federālās Republikas Ārlietu ministrija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu