Punnenovs savā atgriešanās mačā nespēj glābt komandu no zaudējuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: Ieva Makare/LETA

Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs otrdien atgriezās laukumā pēc traumas izdziedēšanas, taču neglāba Langnau "Tigers" no zaudējuma Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē.

"Tigers" savā laukumā ar rezultātu 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) piekāpās Punnenovs savulaik pārstāvētajai Rapersvīles "Jona Lakers" komandai.

Punnenovs vienīgo reizi mačā kapitulēja pirmā perioda priekšpēdējā minūtē, kad mājinieki spēlēja mazākumā. Latviešu vārtsargs šajā duelī atvairīja 26 no 27 pretinieku mestajām ripām.

Tikmēr "Tigers" komandas uzbrucējs Toms Andersons uz ledus pavadītajās astoņās minūtēs un 14 sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja trīs raidījumus un tika pie divām soda minūtēm. Rihards Melnalksnis spēlēja septiņas minūtes un piecas sekundes, uzvarot piecos no deviņiem iemetieniem.

Savukārt uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" viesos ar 3:2 (0:0, 1:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja "Ambri-Piotta". Ķēniņš laukumā pavadīja 16 minūtes un 41 sekundi, vienu reizi metot pa vārtiem.

"Lausanne" septiņās spēlēs tikusi pie 14 punktiem, kas dod otro vietu, Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar deviņiem punktiem piecos mačos ir piektā, bet "Tigers" ar trīs punktiem piecos dueļos ir pēdējā starp 12 komandām.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu