Kurš motivē labāk par Viņķeli un Dumpi? Stendzenieks humoristiski skaidro, kādēļ lieto sejas masku (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ēriks Stendzenieks
Ēriks Stendzenieks Foto: Evija Trifanova/LETA

Pērn izjuka reklāmas speciālista Ērika Stendzenieka 23 gadus ilgās attiecības ar mākslinieci Gitu Šmiti. Pēc šķiršanās viņš pameta Rīgu un pārcēlās uz dzīvi Kolkā. Nu viņš sociālajos tīklos dalījās ar uzjautrinošu skaidrojumu, kādēļ izlēmis par labu sejas masku nēsāšanai.

Kā sociālajos tīklos atklāja Stendzenieks, viņš sākotnēji pret sejas maskām bijis skeptisks, taču tagad neuzdrošinās tās nenēsāt. 

"Kamēr viens sēdēju Kolkā, tiešām bija kārdinājums ņirgāties par maskām. BET. 

Ja esmu šonedēļ trīs reizes bijis Rīgā, nevalkāšu masku vietējā TOPiņā un kāds Kolkā saslims, mani vienkārši atskaldīs vietējās autoritātes.

Valkājiet masku ne zinātnes dēļ, bet lai netiktu brutāli piekauti no vietējiem zvejniekiem ar dūri 5000 kg. Reāli – lielāka, nekā mana galva.

"Ko??? Dēļ tev taga es nevar 14 dien iet iekš jūr?". Reizēm vietējie ir labāki motivatori par Viņķeli un Dumpi," rakstīja Stendzenieks.

Arī pirms tam viņš pajokoja par Kolkas iedzīvotājiem un masku lietošanu: "Kolkā cilvēki valkā 30 - 50 maskas vienu virs otras, jo šāds piegājiens labi amortizē sitienu kultūras nama disenē."

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu