Mailija Sairusa apgalvo, ka saskārusies ar citplanētiešiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ Scanpix

Popzvaigzne Mailija Sairusa kādā intervijā apgalvoja, ka saskārusies ar citplanētiešiem. Lai gan dziedātāja nebija pārliecināta, ko tieši redzēja, jo atzina, ka tobrīd bija lietojusi apreibinošas vielas.

Sarunā ar izdevumu "Interview" slavenā dziedātāja pastāstīja par savu pieredzi ar citplanētiešiem.

"Patiesībā bija viens gadījums. Es braucu cauri Sanbernadīno ar vienu draugu, un mums pakaļ dzinās kaut kāda veida NLO. Esmu diezgan pārliecināta par to, ko redzēju, taču biju lietojusi marihuānas vasku, ko nopirku no kāda puiša busiņā," atzina Sairusa.

Sieviete aprakstīja redzēto objektu kā milzīgu sniega šķūri. "Tas izskatījās pēc milzīgas, lidojošas sniega šķūres, kas spīdēja dzeltenā krāsā. Es redzēju, kā tā lidoja, un mans draugs arī to redzēja. Uz ceļa bija vēl pāris mašīnu, un tās arī apstājās, lai paskatītos uz to. Tāpēc domāju, ka tas, ko redzēju, bija īstenība," apgalvoja dziedātāja.

Sairusa atklāja, ka nākamās piecas dienas bijusi satraukta. Viņa nav varējusi skatīties debesīs, kā iepriekš. Mūziķe esot domājusi, ka viņi atgriezīsies.

Popzvaigznei nešķita, ka nezināmais lidojošais objekts viņu apdraud. "Patiesībā nejutos apdraudēta. Redzēju kādu būtni sēžam lidojošā objekta priekšā. Mēs saskatījāmies, un tas mani arī izbiedēja – skatīties acīs kādam, ko nespēju īsti izprast. Taču tā ir narcisisma izpausme, uzskatīt, ka esam vienīgie šajā plašajā visumā," teica dziedātāja.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu