"Viņš izskatās tieši tāpat kā filmā, kad viņam bija 13 gadi!" Fani šokā par 30 gadus vecā aktiera Sengstera izskatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aktieris Tomass Brodijs-Sengsters nosvinējis 30 gadu jubileju. Daudzi aktiera fani vietnē "Twitter" pauduši savu pārsteigumu, apgalvojot, ka Sengsters vēl joprojām izskatās kā 16 gadu vecs pusaudzis. Aktieris atklāja, ka viņa jauneklīgais izskats ne reizi vien sagādājis grūtības.

Pirmdien vīrietis piedalījās sarunu šovā "The One Show". kuras laikā dalījās atmiņās par atgadījumu kādā Otavas bārā.

"Biju Kanādā, lai atjaunotu vīzu, tāpēc atdevu pasi un devos atpakaļ uz viesnīcu. Ceļā uzdūros vienam bāram. Ļoti vēlējos iedzert alu, taču aptvēru, ka man nav dokumentu," teica Sengsters.

Aktieris centās pierādīt, ka ir pietiekami vecs, ar interneta palīdzību. Viņš turpināja stāstu: "Kādu laiciņu padomāju un nolēmu parādīt savu IMDB profilu. Teicu vīrietim, ka šī ir mana bilde, šis ir mans vārds un šis ir mans vecums."

"Viņš parādīja manu profilu saviem draugiem, un viņi pasmējās. Taču vīrietis atteicās man ieliet dzērienu," atzina aktieris.

Pēc šova daudzi aktiera fani "Twitter" rakstīja, ka nespēj noticēt tam, ka vīrietim ir 30 gadi. Viens no vietnes lietotājiem rakstīja: "Šis vīrietis nenoveco." Citi sacīja, ka Sengsters dzer jaunības eliksīru, kāds pat apgalvoja, ka vīrietis patiesībā ir vampīrs.

Daudziem šķiet, ka aktieris nav mainījies, kopš piedalījās filmā "Tāda ir mīlestība". "Viņš izskatās tieši tāpat kā filmā, kad viņam bija 13 gadi," rakstīja vairāki komentētāji. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu