Zināmas jaunas detaļas par vīrieša slepkavību Muceniekos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Atklātas jaunas detaļas par 19. oktobrī notikušo slepkavību Ropažu novada, Muceniekos, kur tika sašauts un bojā gāja vīrietis, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Šīs nedēļas sākumā Muceniekos, Jaunceltnes ielas daudzīvokļu nama iedzīvotājus vakarā nobiedējuši četri skaļi šāvieni, pēc kā pamanīts asins peļķē guļošs vīrietis, kurš no sāpēm kliedzis.

Iedzīvotāji, redzot nopietno situāciju, izsauca policiju. Ātri ierodoties notikuma vietā, policija kopā ar specvienību ielauzās šāvēja dzīvoklī un viņu arestējuši. Diemžēl mediķiem neizdevās glābt smagi ievainotā vīrieša dzīvību. 

Šāvējam, kurš bija stipri iedzēris, ar upuri izcēlies konflikts jau dzīvoklī, liecina neoficiāla informācija.

"19. oktobrī, Ropažu novadā tika sašauts kāds vīrietis. Saistībā ar notikušo Valsts policija vakar aizturēja aizdomās turēto personu. Ir uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti notikušā apstākļi. Izmeklēšanas interesēs plašāki komentāri šobrīd netiks sniegti," paziņojusi Valsts policija.

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka šāvējs ir bijis garīgi nelīdzsvarots. Kāda iedzīvotāja ir izbrīnīta, kā tik mierīgā dzīvojamā apkaimē "kāds varējis kādu nogalināt," ziņo raidījumā "Degpunktā". Vietējiem ir aizdomas, ka arestētais šāvējs pēc ārstēšanas kursa iziešanas varētu atkal nonākt brīvībā. 

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka 19.oktobrī Ropažu novadā tika sašauts kāds vīrietis. 

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu