Medijs: Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" būs viena no nākamās sezonas favorītiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamais ASV sporta medijs ESPN jau tagad ir apkopojuši pirmo nākamās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēka rangu un tā augšgalā atrodama arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks".

Protams, NBA starpsezona vēl pat nav sākusies un tās laikā komandas var veikt maiņas darījumus, piesaistīt brīvos aģentus, kā arī izvēlēties potenciālās nākotnes zvaigznes ikgadējā jauno spēlētāju draftā. Līdz ar to arī paši ranga autori to ir nodēvējuši par pāragru.

Ranga pirmajā vietā, protams, bez lieliem pārsteigumiem ir atrodama Losandželosas "Lakers", kuri vēl pavisam nesen izcīnīja 17. titulu kluba vēsturē. Tiesa, liela daļa "Lakers" sastāva šajā starpsezonā būs brīvie aģenti, līdz ar to, sākoties 2021. gada sezonai, čempionu sastāvs var ievērojami atšķirties no tā, kas dzēra šampanieti Orlando "burbulī".

Ranga otrajā vietā atrodami "Lakers" kaimiņi "Staples" centrā - Losandželosas "Clippers". Uzreiz pēc abām Losandželosas vienībām seko Milvoki "Bucks", kuriem arvien biežāk nāksies dzirdēt ekspertu diskusijas par Jaņņa Adetokunbo nākotni.

Aiz "Bucks" seko aizvadītās sezonas Rietumu konferences finālisti Denveras "Nuggets", bet jau augstajā piektajā vietā atrodami Dalasas "Mavericks".

"Luka Dončiča sniegums MVP (vērtīgākā spēlētāja) balvas kandidāta līmenī sniedz Dalasai reālas cerības pretendēt uz titulu jau agrāk nekā gaidīts. Tomēr viņiem ir nepieciešams, lai otrā zvaigzne Kristaps Porziņģis ir vesels," par "Mavericks" vietu rangā skaidroja apskatnieks Tims Makmahons.

Tāpat eksperts norādīja uz to, ko pirms viņa jau ir minējuši arī citi apskatnieki - Dalasas "Mavericks" šajā starpsezonā, visticamāk, taupīsies 2021. gada vasarai (vai rudenim), kad potenciālais brīvo aģentu tirgus būs iespaidīgāks.

"Viss norāda uz to, ka "Mavericks" šajā starpsezonā nenāks klajā ar lielu darījumu. Bet jau tagad varat sagaidīt, ka viņi meklēs sīkstus veterānus. Ir skaidrs, ka uzlabojumi ir nepieciešami aizsardzībā, lai tā turētu līdzi vēsturiski labajam uzbrukumam," sacīja Makmahons.

Uzreiz aiz Dalasas ierindojās Goldensteitas "Warriors", kuru rīcībā atkal būs viņu divas lielākās zvaigznes - Klejs Tompsons un Stefans Karijs. Tāpat sastāvā ir arī Dreimonds Grīnds un Endrjū Vigginss, kā arī šī gada draftā Goldensteitai būs otrā izvēle.

Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" šajā rangā ierindota 10. pozīcijā, bet Anžeja Pasečņika un Dāvja Bertāna (pagaidām) Vašingtonas "Wizards" ierindota pieticīgajā 21. vietā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu