"Neviens no mums nepadosies." Geiči ieskicē vienīgo variantu uzvarai pār Nurmagomedovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džastins Geiči
Džastins Geiči Foto: Reuters/ScanPix

Ilgi gaidītā Habiba Nurmagomedova un Džastina Geiči cīņa norisināsies jau 24. oktobrī. Sarunā ar "The Body Lock MMA" amerikāņu cīkstonis pastāstīja par plānu savas karjeras lielākajai cīņai.

Nevienam nav noslēpums, ka Nurmagomedova cīņas plāns sastāv no pretinieka nogāšanas zemē un darbošanās parterī. Nevienam cīkstonim līdz šim nav izdevies atrisināt Habiba "mīklu". Arī Geiči uzskata, ka viņam ir tikai viens variants uzvarai.

"Tu vari just, kad cīkstoņi padodas. Es neticu, ka tas notiks šajā cīņā. Veids kā viņu uzveikt ir nokauts. Sagraujot viņa ķermeni un atņemot viņam apziņu. Tikai tā es uzvarēšu šo cīņu. Neviens no mums nepadosies," sacīja cīkstonis.

Cīkstonis arī skaidroja, ka vēlas apliecināt savu sīkstumu gaidāmajā cīņā: "Abi esam trenējušies visu savu dzīvi. Lai cik sekli tas neizklausītos, mēs abi šim mirklim esam gatavojušies visu dzīvi. Tas ir tas, kas mēs esam. Šī būs lieliska cīņa. Ja arī es zaudēšu, es to neizdarīšu kā mīkstais, to es varu jums apsolīt. Pārstāvēšu ASV, savu ģimeni un, galu galā, arī sevi."

Abiem cīkstoņiem ir paredzēta piecu raundu cīņa un tas būs "UFC 254" galvenais duelis, kura likme būs čempiona titula josta vieglā svara kategorijā.

Nurmagomedovs savas karjeras 28 cīņās nav piedzīvojis zaudējumu, kamēr Geiči kontā ir 22 uzvaras un divi zaudējumi.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu