Roka bikšu priekšā? Trampa advokāts "Borata" filmā parādīts neveiklā situācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/ Scanpix

ASV prezidenta Donalda Trampa advokāts Rūdijs Džuliāni par "pilnīgu safabricējumu" nosaucis fragmentu no komēdijas "Borat" ("Borats") turpinājuma, kurā redzams ar biksēs iebāztu roku it kā žurnālistes priekšā.

"Es sakārtoju savu kreklu pēc tam, kad biju noņēmis mikrofonu," tvītoja bijušais Ņujorkas mērs.

Filma "Borat Subsequent Moviefilm" ir turpinājums aktiera Sašas Barona Koena 2006.gada kinolentei "Borats", kurā izjokoti politiķi un ASV iedzīvotāji, ziņo BBC.

Šī gada jūlijā filmētajā ainā 24 gadus vecā aktrise Marija Bakalova, uzdodoties par konservatīvo žurnālisti, intervē 76 gadus veco Džuliāni viesnīcas istabā. Pēc intervijas viņa piedāvā Džuliāni dzērienu.

Kā ziņo izdevums "Variety", kad jaunā sieviete noņēmusi viņam mikrofonu, Džuliāni saka: "Tu vari man iedot savu telefona numuru un adresi."

Pēc tam Džuliāni atguļas gultā un šķietami ieliek rokas biksēs. 

"Nevienā brīdī pirms intervijas, tās laikā vai pēc tās es nedarīju neko nepiedienīgu," tvīto Džuliāni. "Ja Saša Barons Koens mēģina radīt citādu iespaidu, tad viņš ir nekaunīgs melis."

Džuliāni sākotnēji esot domājis, ka uzaicināts uz nopietnu interviju, taču pēc tam, kad viesnīcas numurā ieskrēja tēlā iejuties Koens, vērsās policijā.

Koens nav komentējis Džuliāni tvītus par gaidāmo filmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu