Par interneta hitu kļūst erotisks romāns ar nosaukumu "Skūpstot Koronavīrusu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: grāmatas vāka foto

Internetu satricinājis jauns romāns ar nosaukumu "Skūpstot Koronavīrusu". Stāsts ir par ārsti, kurai vīruss bija jāizārstē, taču sieviete tajā iemīlējās. Lasītāji, daudziem par pārsteigumu, romānam devuši diezgan augstu novērtējumu.

"Šajā romānā varoņi ļaujas aizliegtai mīlai un piepilda savas kvēlākās vēlmes," teikts grāmatas aprakstā.

Stāsts sākas, kad daktere Ašingtonforda kopā ar savu komandu mēģina atrast līdzekli, lai izārstētu Covid-19 un viņu ieinteresē vīrusa paraugs.

Kāds komandas zinātnieks injicē sev vīrusu, kā arī izmēģinājuma vakcīnu. Tā vietā, lai vīrietis saslimtu ar koronavīrusu, zinātnieks pārvēršas par zaļu, muskuļotu vīrieti, kas ir pats vīruss.

Vīrietis apgalvo, ka viņa vārds ir Kovids un viņu mīlasstāsts var sākties.

Romāns ir pirmā rakstnieces M.J. Edvardsas publicētā grāmata. Autore apgalvoja, ka grāmata ir viņas ienākumu avots, jo sieviete zaudējusi darbu.

Erotiskais romāns ātri vien ieguva lielu popularitāti, jo lasītāji sāka publicēt interesantus un komiskus komentārus vietnē "Goodreads".

Lai gan romānam nav ļoti labas atsauksmes, liela daļa komentētāju sacīja, ka stāsts licis viņiem smieties.

"Jā, es to novērtēju ar piecām zvaigznēm," kāds lasītājs rakstīja vietnē "Goodreads". "Tomēr nedomājiet, ka šī ir laba lasāmviela. Sākot lasīt, gaidiet vissliktāko, ko vien var sagaidīt," viņš turpināja.

Romāns pieejams "Amazon" interneta veikalā, tā cena ir 6,45 ASV dolāri. Lasītāji romānu novērtējuši ar četrām no iespējamajām piecām zvaigznēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu