Pārsteigums! Plastiskās ķirurģijas šovā tiek izraudzītas divas finālistes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

22. oktobrī kanāla TV3 jaunajā ekstrēmo pārvērtību šovā “Operācija: Jauna dzīve” iepazinām trīs jaunas pārvērtību pretendentes – Aļonu, kura allaž, maskējoties aiz saviem matiem, centusies noslēpt savu seju, Leilu, kura uz šovu ieradusies no Šveices un bērnībā ir piedzīvojusi smagu emocionālu traumu, kā arī Inetu, kura, lai arī sirdī jūtas vēl kā jauna meitene, neslēpj, ka vēlas piedzīvot vizuālas pārmaiņas, lai atrastu savu otro pusīti.

 Par šova finālistēm kļuva Leila Kondžu un Ineta Dresmane.

Šova “Operācija: Jauna dzīve” trešajā raidījumā par iespēju piedzīvot pārvērtības cīnījās trīs spēcīgas un pārvērtībām gatavas dāmas – Aļona Ivanova, Ineta Dresmane un Leila Kondžu. Dāmu pirmais uzdevums bija atklāta saruna aci pret aci ar sevi spoguļa priekšā.

Emocionāli un fiziski izaicinošākais pārbaudījums izrādījās lēciens ar gumiju – Ineta to nevarēja veikt mugura traumas dēļ, savukārt Leila no lēciena atteicās, jo nespēja pārkāpt pāri savām bailēm.

Emocionālākajā pārbaudījumā – pārrunās ar šova psiholoģi Ingu Bērziņu, dalībnieces centās pierādīt, kāpēc tieši katra no viņām ir pelnījusi pārvērtības, atklājot arī jaunas detaļas savos dzīves stāstos. Pēc pārrunām un šova ārstu-ekspertu Eduarda Jurševica, Vadima Kļimeca, Tatjanas Bogdanovas un Raivi Sietnieku apspriedes, tika pieņemts lēmums pārkāpt šova noteikumus, un pārvērtības sniegt divām dāmām no trim – gan Leilai Kondžu, gan Inetai Dresmanei.

Iepazīsties ar šova finālistēm tuvāk!

Leila Kondžu (39), dzīvo Šveicē, precēta trīs bērnu māmiņa. 

Leila 13 gadu vecumā ir zaudējusi tēvu, tāpat arī agrā bērnība piedzīvojusi seksuālo vardarbību – viņu vairāku gadu garumā izmantoja trīs vīrieši. Šis notikums ir atstājis neatgriezeniskas sekas Leilas emocionālajā pasaulē un radījis kompleksus jau agrā vecumā. Arī jaunās sievietes pirmā mīlestība ir bijusi psiholoģiski smaga, kas ir iedragājusi pašapziņu. Lai arī tagad Leilai ir laimīgas attiecības ar itāļu tautības vīrieti un trīs bērni, viņa vēlas uzrakstīt grāmatu par savu dzīvi un apceļot Latviju, stāstot savu stāstu un iedrošinot citas sievietes nebaidīties un runāt atklāti, jo tikai tā var sev palīdzēt.

Ko vēlas mainīt savā izskatā?

Pēc grūtniecības krūtis vairs nav stingras, turklāt grūtniecības laikā Leilai zem padusēm bija izveidojušies piena dziedzeri un pat pēc 16 gadiem zem padusēm ir palikuši tauku maisiņi. Tāpat arī acu plakstiņi ir nokrituši – uz tiem nevarot uzklāt pat ac ēnas. Grūtniecības laikā Leilai īpaši pasliktinājās redze un sabojājušies zobi.

Ārsta komentārs par veicamajām pārvērtībām:

“Leila ir sieviete ar ļoti sarežģītu likteni. Mēs nevaram salabot viņas dvēseles brūces, bet varam padarīt viņu fiziski pievilcīgāku, lai paceltu viņas pašvērtējumu un atgrieztu dzīvesprieku. Mēs Leilai veiksim plastisko operāciju, lai padarītu jaunāku sejas vizuālo izskatu, uzlabosim lūpas, kā arī veiksim krūšu palielināšanas operāciju!” atklāj plastiskais ķirurgs Vadims Kļimecs.

Ineta Dresmane (44), dzīvo Rīga, neprecējusies divu dēlu mamma, strādā par skolotāja palīgu.

Pēc vidusskolas beigšanas Ineta ir vēlējusies mācīties aktiermākslu, bet kompleksi no tā ir atturējuši. Tādēļ Ineta nolēma studēt psiholoģiju, lai iemācītos sadzīvot ar kompleksiem un pieņemt sevi. Ineta viena pati ir izaudzinājusi divus pieaugušus dēlus, taču ikdienā joprojām audzina citu bērnus, strādājot bērnu dārzā. Lai arī Ineta pati sevi sauc par raganu, audzināmie bērni viņu sauc par princesi. Un neskatoties uz visiem kompleksiem, Inetai ir izdevies saglabāt dzīvesprieku un optimismu.

Ko vēlas mainīt savā izskatā?

Ineta nesēž rokas klēpī salikusi, viņa iet un dara – regulāri skrienot, vingrojot, veicot masāžas un citas skaistuma procedūras. Tomēr ir lietas, kur laika zobs ir darījis savu, un pašas spēkiem nav iespējams atgūt jauneklīgo izskatu. Viņa sapņo piepildīt savu sapni par aktrises karjeru, iespējams, pat izkonkurējot kādu seriālu zvaigzni. Tāpat arī Ineta vēlas uzsākt jaunas attiecības un apprecēties.

Ārsta komentārs par veicamajām pārvērtībām:

“Ineta ir ļoti pozitīva sieviete. Žūrijas locekļi kā bonusu varēja izvēlēties papildu dalībnieku, kuram veikt pārvērtības. Un es biju tas, kurš atdeva savu balsi tieši par Inetu. Viņai ir tikai nedaudz pāri 40, bet viņas sejā jau ir ļoti redzamas ar vecumu saistītas izmaiņas. Mēs viņai veiksim orgānus saudzējošu sejas liftinga operāciju, kā arī sejas augšējo un apakšējo plakstiņu ķirurģiju,” atklāj plastiskais ķirurgs un medicīnas zinātņu doktors Eduars Jurševics.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu