Kas laukumā, tas uz mēles ⟩ "Tēvs Habibu būtu parāvis aiz auss..." Saruna ar cīņu sporta komentētāju Jāni Eisaku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" devītajā epizodē pie mums viesojās cīņu sporta komentētājs Jānis Eisaks, lai pārrunātu gaidāmo Nurmagomedova un Geiči cīņu, Maira Brieža iespējas smagā svara divīzijā un citiem tematiem.

Podkāsta laikā nedaudz ieskicējām jaukto cīņas mākslu (MMA) attīstību Latvijā. Jānis atklāja, ka pie mums šis sporta veids bija mēnesi pirms dienas gaismu ieraudzīja slavenā UFC organizācija. Tāpat mūsu viesis padalījās ar citiem interesantiem faktiem par cīņu sporta attīstību latvijā.

Pēc tam pieķērāmies boksa tematikai, vaicājot Jāņa viedokli par gaidāmo veterānu cīņu, kurā tiksies Maiks Taisons un arī Rojs Džounss jaunākais. Tāpat izrunājām Latvijas labākā boksera Maira Brieža iespējām smagā svara divīzijā, kuras Jānis vērtēja visai atzinīgi, apgalvojot, ka pašreizējā svara kategorijā bokserim vairs nav sevišķi daudz, ko sasniegt.

Nobeigumā pieķērāmies nedēļas nogalē gaidāmajai Nurmagomedova un Geiči cīņai, kas, ļoti iespējams, būs lielākā UFC cīņa šogad. Izteicām savas prognozes, kā arī izrunājām, kādu iespaidu uz Dagestānas cīkstoni varētu būt atstājusi viņa tēva un ilggadējā trenera nesenā nāve.

Audio: Podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #09

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu