VIDEO Nurmagomedovam iekļaušanās noteiktajā svarā atkal sagādā problēmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ir noslēgusies oficiālā svēršanās ceremonija pirms gaidāmā "UFC 254" cīņu šova, kura galvenā cīņa būs starp Habibu Nurmagomedovu un Džastinu Geiči.

Nurmagomedovs un Geiči cīnīsies par dagestānietim piederošo čempiona jostu vieglā svara kategorijā, kas nozīmē, ka šodien abiem cīkstoņiem bija jāsver precīzi 155 mārciņas (70,3 kilogrami) vai arī mazāk.

Džastinam Geiči iekļaušanās svarā, šķiet, nesagādāja nekādus sarežģījumus. Svaru skala pēc Geiči uzkāpšanas uz tiem rādīja precīzi 155 mārciņas, kas nozīmē, ka viņš uzvaras gadījumā varēs kļūt par čempionu.

Tāpat svarā iekļāvās bijušais "Bellator" vieglā svara čempions Maikls Čendlers, kurš cīņai piesaistīts kā aizstājējs gadījumā, ja viens abiem cīkstoņiem gūst savainojumu vai nav spējīgs iziet oktagonā citu iemeslu dēļ.

Lielākās problēmas ar iekļaušanos svarā bija čempionam Nurmagomedovam. Cīkstoņi bieži vien izmanto dvieli, lai piesegtos, jo ir nepieciešams zaudēt dažus gramus, novelkot apģērbu. Pārsvarā tas gan notiek situācijās, kad svaru skala jau ir parādījusi nevēlamu rezultātu, bet Nurmagomedovs jau pirms kāpšanas uz svariem zināja, ka viņam būs jāatbrīvojas no apģērba.

Video: Nurmagomedova svēršanās pirms "UFC 254"

Nurmagomedovs gan iekļāvās noteiktajā svarā, bet varēja redzēt, ka cīkstonis nepavisam nejūtas labi.

Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Nurmagomedovam ir problēmas ar iekļaušanos svarā. UFC karjeras sākumā dagestānieša cīņa ar svara zaudēšanu bija sarežģīta un pirms vienas no rezervētajām cīņām pret Toniju Fergusonu viņš dehidrācijas dēļ smagā stāvoklī pat tika nogādāts slimnīcā.

Pēdējā laikā gan cīkstonim problēmas ar svara zaudēšanu nebija novērotas, jo viņš uzsāka sadarbību ar nutricionistu, kas palīdzēja "cīņā ar svaru skalu".

"UFC 254" cīņu šova galvenie dueļi (main card) sāksies jau sestdien plkst. 9 pēc Latvijas laika. Bet vakara galvenā cīņa, visticamāk, sāksies neilgi pirms pusnakts.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu