Dalasas "Stars" pagarina līgumu ar uzbrucēju Gurianovu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deniss Gurianovs
Deniss Gurianovs Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Dalasas "Stars" parakstījusi divu gadu līgumu ar uzbrucēju Denisu Gurianovu, kurš izslēgšanas spēlēs bija viens no kluba līderiem.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Dalasas "Stars" parakstījusi divu gadu līgumu ar uzbrucēju Denisu Gurianovu, kurš izslēgšanas spēlēs bija viens no kluba līderiem.

"Stars" 23 gadus veco Gurianovu savās rindās redzēs turpmākos divus gadus. Katrā no tiem Krievijas hokejists saņems 2,55 miljonus ASV dolāru (2,15 miljonus eiro).

Šosezon uzbrucējs 27 izslēgšanas spēlēs guva deviņus vārtus, kas bija otrais labākais rādītājs vienībā. Tāpat viņš divreiz vārtos iemeta uzvaru nesošo ripu.

Atmiņā paliekošākais, visticamāk, būs "gols" no Rietumu konferences fināla piektā mača, kad Gurianova metiens ieveda klubu Stenlija kausa finālā. Uzbrucējs vārtus guva papildlaikā, spēlējot skaitliskajā vairākumā.

Zīmīgi, ka uzbrucējs šajā sezonā piedzīvoja debiju izslēgšanas spēlēs, bet tas nebija šķērslis, lai 27 mačos iekrātu deviņus vārtus un astoņas rezultatīvas piespēles. Regulārajā sezonā viņš 64 spēlēs iemeta 20 vārtus un deviņas reizes rezultatīvi piespēlēja.

Starp līgas debitantiem viņš bija otrais labākais vārtu guvējs.

Iepriekš hokejists četras sezonas lielākoties spēlēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienībā Teksasas "Stars". Vēl iepriekš viņš vienu pilnu sezonu aizvadīja arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībā Toljati "Lada".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu