Katras Zodiaka zīmes kaitīgie ieradumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Neviens nav ideāls - katrai horoskopa zīmei ir savi netikumi. Par laimi, astroloģija sniedz vērtīgas norādes par sliktu ieradumu laušanu. Šeit ir daži padomi, kā uzvarēt tos kaitīgos ieradumus, kas traucē pilnvērtīgai ikdienai, vēsta portāls "Tarot".

Auns

Auniem ir ieradums grūsties rindas priekšā gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Lai arī šī īpašība ir palīdzējusi Auniem tikt uz priekšu, tā var arī apdraudēt viņu attiecības. Tiklīdz tiks izkoptas šīs horoskopa zīmes barojošās īpašības, to egoisms mazināsies. 

Vērsis

Vēršiem patīk nekārtība. Mantu daudzums sniedz viņiem drošības sajūtu. Tas rada arī galvassāpes, apjukumu un haosu. Uzglabāšanas sistēmas, kurās glabāt savus priekšmetus, neļaus šai horoskopa zīmei mētāt savus priekšmetus pa visu māju. Grozu, stikla burku un atvērtu plauktu izmantošana var veicināt organizētību. 

Dvīņi

Dvīņi ir ļoti slikti uzklausītāji. Labs veids, kā kļūt uzmanīgākam, ir praktizēt klusēšanu. Sākumā Dvīņiem būs grūti pārkāpt minūtes klusēšanas atzīmi. Galu galā pat lielākais pļāpātājs uzzinās, kā paklusēt un atvērt ausis.

Vēzis

Ja jūs kādreiz esat domājis, kāpēc Vēži ir tik salkani, ievērojiet viņu ikdienas cukura devu. Šī horoskopa zīme mīl cepumus, konfektes un saldējumus. Neregulāra saldumu ēšana ir laba, taču pārāk daudz deserta var radīt zaudējumus enerģijas līmenim. Tas, ko Vēži patiesībā meklē, ir mutisks iepriecinājums. 

Lauva 

Puisis, kurš sēž jums blakus elegantajā restorānā un savā mobilajā tālrunī kliedz uz savu personīgo asistenu? Tas būs Lauva. Tas ir tikai dabiski, ka ar radošumu, šarmu un asprātību svētīta horoskopa zīme jūtas iekārdināta parādīt sevi. Patiesībā šī vēlme lielīties sakņojas nedrošībā. Jo ātrāk Lauvas iemācīsies izteikt komplimentus citiem, jo ​​ātrāk viņi saņems kāroto uzslavu.

Jaunava

Šie pļāpātāji dažkārt pilnības labad kompromitē savu prieku. Sirdī šie cilvēki patiešām ir sensualisti. Viņiem jāiemācās, ka labāk ir justies labi, nekā izskatīties labi. Atvēlot dažas minūtes katru dienu jautrām, bet nekārtīgām aktivitātēm, piemēram, cepšanai, Jaunavas var izārstēt bailes no netīrumiem.

Svari 

Šopaholiķi ar pārdesmit kredītkartēm. Lai gan viņu gaume nenoliedzami ir nevainojama, tā var viņus nostādīt bankrota priekšā. Tas, kas šeit patiešām ir uz spēles, ir skaistuma meklējumi. Baudot vienkāršus, bet lētus priekus, piemēram, pastaigas dabā un muzejus, var apslāpēt vēlmi plātīties.

Skorpions 

Diemžēl pieķeršanās aizvainojumiem ir veids, kā izstumt mīlestību, laimi un uzticību. Lai Skorpioni atlaistu dusmas, viņiem vispirms ir jāpielieto pašaprūpe. Masāža katru mēnesi vai rakstīšana žurnālā katru dienu mīkstinās šīs horoskopa zīmes sirdi un ļaus piedot. 

Strēlnieks 

Strēlniekiem ir slikts ieradums teikt patiesību. Lai arī šiem cilvēkiem ir vislabākie nodomi, tie bieži vien mēdz aizvainot. Labākais veids, kā Strēlniekiem izkopt taktu, paklusēt. Etiķetes grāmatas noteikti palīdzēs šai horoskopa zīmei! 

Mežāzis 

Šī zīme ir darbaholiķe. Daudzi Mežāži baidās, ka nabadzība iestāsies brīdī, kad viņi pārtrauks darbu. Jo vairāk Mežāzis uzzinās par savām nemateriālajām svētībām, jo ​​veselīgāka kļūs viņu uzvedība. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri pierod radīt pilnīgi pašpietiekamu dzīvi. Diemžēl tas viņiem apgrūtina tuvības sasniegšanu. Būtībā Ūdensvīri baidās, ka attiecības apdraudēs viņu neatkarību. Par laimi, šiem cilvēkiem patīk eksperimentēt. Uztverot tuvību kā vingrinājumu, šī horoskopa zīme var atteikties no kontroles mīlestības pilnu attiecību dēļ.

Zivis

Kā ūdens zīme ir tikai dabiski, ka Zivis mierina šķidrums. Ja šajos šķidrumos ir augsts alkohola saturs, var rasties problēmas. Protams, šeit divpadsmit soļu programma var dot milzīgu labumu. Palīdzēt var arī meditācija un joga, jo tās ļauj Zivīm sasniegt veselīgu nirvānas izjūtu. Tas ir viss, ko šīs Zivis patiešām meklē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu