Kuruca pārstāvētās "Nets" treneru štābu papildina vēl viena NBA leģenda

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Amare Stademaijers
Amare Stademaijers Foto: AFP / Scanpix

Sešreiz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu mačā spēlējušais Amare Stademaijers piekritis kļūt par Stīva Neša asistentu Bruklinas "Nets" komandā, ziņo "The Athletic" apskatnieks Šems Karanija.

Septembra sākumā Rodiona Kuruca pārstāvētās Bruklinas "Nets" grožus pārņēma kādreizējā NBA zvaigzne Nešs, kurš tagad nolīdzis Stademaijeru sev par asistentu. Viņa galvenā darbības joma būs spēlētāju attīstība.

Nešs ar Stademaijeru no 2004. līdz 2010.gadam spēlēja kopā Fīniksas "Suns", būdami vadošie spēlētāji savā komandā. Pēc tam Stademaijera karjeras līkloči aizveda uz Ņujorkas "Knicks" komandu, kuru viņš pārstāvēja piecas sezonas, bet pēc tam viņš pārstāvēja Dalasas "Mavericks" un Maiami "Heat".

Noslēdzot karjeru NBA, Stademaijers 2016./2017.gada sezonā spēlēja Jeruzalemes "Hapoel" un laukumā atgriezās pērn, kad pārstāvēja Ķīnas komandu Dzjiņdzjanas "Fujian Sturgeons". Janvārī viņš atkal nonāca Izraēlā un pārstāvēja Telavivas "Maccabi", vasarā palīdzot tai uzvarēt vietējā čempionātā un kļūstot par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

38 gadus vecais Stademaijers karjeras laikā sešas reizes spēlējis NBA Visu zvaigžņu mačā. Viņš ir arī divkārtējs Izraēlas čempions un 2004.gada olimpisko spēļu bronzas medaļas laureāts.

Pēc Kenija Atkinsona atkāpšanās no amata sezonas noslēguma fāzē "Nets" galvenā trenera pienākumus pildīja Žaks Vons. "Nets" Vona vadībā astoņās izsēšanas turnīra spēlēs izcīnīja piecas uzvaras un Rietumu konferencē ieņēma septīto vietu. Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā "Nets" ar 0-4 piekāpās Toronto "Raptors".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu