"Tas ir ietekmējis cilvēku personības." Maikls Džordans atklāj, kāpēc nevarētu "izdzīvot" mūsdienu sportā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais basketbolists Maikls Džordans sarunā ar žurnālu "Cigar Aficionado" atklājis, viņaprāt, būtiskāko mūsdienu sporta problēmu.

Džordans savu basketbolista karjeru trešo un pēdējo reizi noslēdza 2003. gadā, pārstāvot Vašingtonas "Wizards". Toreiz interneta un sociālo mediju vide, salīdzinot ar mūsdienu situāciju, bija ļoti neattīstītā līmenī.

Šodien teju katrs atlētu solis tiek atspoguļots sociālajos medijos. Bieži vien interneta vidē nonāk pavisam sportistiem pavisam neglaimojoši kadri un nomelnojoša informācija spēj izplatīties ļoti ātri. Tieši šo mūsdienu sporta aspektu kritizēja Džordans. Lai aprakstītu situāciju bijušais basketbolists kā piemēru izmantoja citu sporta leģendu - pazīstamo slaveno golferi Taigeru Vudsu, kurš savas karjeras laikā ir saskāries ar pietiekami daudz skandalozām situācijām.

"Taigera karjeras "pīķis" bija aptuveni laikā, kad mana karjera tuvojās beigām. Būtiskākā atšķirība starp to laiku un šodienu ir sociālie mediji - "Twitter" un viss pārējais. Tas viss ir ietekmējis cilvēku personības un privāto laiku. Šobrīd tas ir tādā līmenī, ka to var izmantot, lai pelnītu naudu," sacīja Džordans.

Lai gan sociālo mediju kultam mūsdienās ir pozitīvās puses, kā piemēram, iespēja nopelnīt, ko jau minēja Džordans, basketbolists tomēr uzskata, ka šodien mūsdienās apstākļi ir sarežģītāki.

"Es zinu, ka ar to cīnās Taigers. Es nezinu, vai es varētu izdzīvot šajā ["Twitter"] ērā. Jo mūsdienās tev nav privātuma, ko tu vēlies un darbības, kas ir pavisam nekaitīgas var viegli tikt pārprastas un izrautas no konteksta," norādīja Džordans.

Nevienam nav noslēpums, ka Džordans, kuru daudzi uzskata par visu laiku labāko basketbolistu, savas karjeras laikā mīlēja izklaidēties. Jo sevišķi viņam pie sirds gāja dažādas azartspēles. Līdz ar to fani var tikai spekulēt, kāda šodien būtu Džordana slava, ja gandrīz katrs viņa solis atspoguļotos sociālajos medijos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu