Pirmdienas horoskops: 26. oktobris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops pirmdienai, 26. oktobrim. 

AUNS Vari kļūt domīgs, ieslīkt fantāziju pasaulē. Šī diena nav gluži pati piemērotākā, lai kārtotu lietišķos jautājumus, veiktu finansiālos darījumus. Daudz sekmīgāk padosies visdažādāko veidu radošās ieceres.

VĒRSIS Šis būs brīdis, kad katrs saņems to, ko pelnījis. Lielā mērā dzīve pati daudz ko saliks pa plauktiņiem. Nebrīnies, ja tev tiek uzticēti jauni pienākumi, sevišķi, ja līdz šim esi sevi pienācīgi apliecinājis.

DVĪŅI Būsi diezgan uzvilkts. Saasinātā pasaules uztvere var traucēt veidot saskanīgas attiecības ar līdzgaitniekiem. Mēģini būt iecietīgāks pret apkārtējiem, kā arī rūpīgāk sekot līdzi paveiktā kvalitātei.

VĒZIS Attiecībā pret jauniem projektiem izturēsies ar zināmu skepsi. Šobrīd pavisam noteikti ir vērts rūpīgāk ieklausīties priekšnojautā, nerīkoties pretēji sirdsbalsij. Velti vairāk uzmanības savām atvasītēm.

LAUVA Diena būs piesātināta spilgtiem iespaidiem. Varēsi likt lietā savas daudzpusīgās zināšanas, lai pavirzītu uz priekšu kādu iesīkstējušu darba lietu. Mācies būt nedaudz iecietīgāks pret apkārtējo izteikumiem.

JAUNAVA Panākumus solās nest zinātne, māksla, tirdzniecība, kā arī starpniecības un juridiskās lietas. Nav izslēgta priekšniecības maiņa, kas nozīmē, ka tev nāksies sevi aizstāvēt, pierādīt jaunā bosa acīs.

SVARI Atbilstošs brīdis jaunu draudzību veidošanai, kā arī esošo attiecību sarežģījumu risināšanai. Dienas laikā gūtie iespaidi, pozitīvās emocijas dos stimulu sasniegumiem profesionālajās gaitās.

SKORPIONS Var atgriezties pagātnes jūtas, un mīlestība pret kādu personu iedegsies no jauna. Tu labprāt baudīsi mājas siltumu, tuvinieku gādību. Šobrīd lieliski padosies dažādi saimnieciskie darbi.

STRĒLNIEKS Diena, ko labāk pavadīt vientulībā, piemēram, strādājot no mājām. Mēness Zivīs var padarīt tevi ļoti emocionālu, viegli ievainojamu. Centies pavadīt vairāk laika kopā ar otro pusīti.

MEŽĀZIS Ieteicams nedaudz piebremzēt ar lielu rosību, neļaut vaļu sakāpinātajām profesionālajām ambīcijām. Tavā rīcībā var iezagties neuzmanības kļūdas, rasties nelieli sarežģījumi saskarsmē ar kolēģiem.

ŪDENSVĪRS Velti vairāk laika mājai, ģimenei, tomēr neķeries klāt celtniecībai, remontam. Iespējams, kāds Ūdensvīrs nopietni aizdomāsies par ģimenes pieaugumu. Draugi, saviesīgie pasākumi novirzīsies otrā plānā.

ZIVIS Vajadzētu atturēties no lielas garīgās piepūles un rūpīgāk ieklausīties savā pašsajūtā. Šobrīd lielāku uzmanību jāvelta attiecībām ar mājiniekiem, kā arī sevī notiekošajiem psiholoģiskajiem procesiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu