"Viņš sagrāva manu ego." Maiks Taisons atklāti par amizantu starpgadījumu ar Maiklu Džeksonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džeksons un Maiks Taisons
Maikls Džeksons un Maiks Taisons Foto: Reuters, AFP/ Scanpix/ Apollo kolāža

Ne katram pietiktu drosmes pazemot Maiku Taisonu, bet skatuves leģenda Maikls Džeksons reiz bokserim licis justies pamatīgi noniecinātam. 

Sarunā ar "expediTIously" podkāstu Taisons atcerējās atgadījumu, kad viņu pamatīgi aizskāris leģendārais mūziķis Maikls Džeksons.

"Reiz es Maiku [Džeksonu] satiku, manuprāt tas bija kādā viņa koncertā Klīvlendā. Es tur ierados kopā ar Donu kingu. Abi divi devāmies iekšā. Es tobrīd biju čempions. Neapstrīdētais čempions un visas tās pārējās muļķības," stāstu par atgadījumu iesāka Taisons.

Bokseris neslēpa, ka toreiz uzskatījis, ka jebkurai personai viņu vajadzēja atpazīt, jo, galu galā, viņš bija "Bīstamākais vīrs uz planētas", smagā svara čempions un visā pasaulē atpazīstama superzvaigzne. Tomēr Džeksonam bija citādāka nostāja.

"Abi ar Donu ieradāmies koncertā un Dons Maiklam parādīja "miera" zīmi. Maiks atbildēja ar to pašu. Es arī rādīju šo pašu žestu, bet Maikls nolaida roku. Nodomāju: "Vai tiešām viņš mani tikko apmānīja? Nē, nevar būt. Viņš vienkārši mani neredzēja. Nevar būt, ka viņš par mani mēģināja pajokot, jo es taču biju smagā svara čempions," sacīja Dzelzs Maiks.

Tomēr Džeksons tik tiešām apzināti izlikās, ka Taisonu neatpazīst, jo aizkulisēs atkārtojies līdzīgs incidents.

"Mēs ar Donu ieejam aizkulisēs. Tur bija viņa apkalpojošais personāls un citas dziedātājas, bet pats Maikls bija uz skatuves. Es tikmēr mierīgi parakstīju autogrāfus, aprunājos ar apkārtējiem. Un tad Maikls ieradās aizkulisēs. Es gribēju iet sasveicināties ar Maiklu, jo tas bija vienīgais iemesls, kāpēc tur ierados. Tad nu es arī devos pie Maikla," atcerējās Taisons.

Dzelzs Maiks neslēpa, ka tālākais viņam atmiņā palicis ilgi: "Piegāju pie viņa un Maikls man saka: "Vai es gadījumā tevi kaut kur neesmu redzējis? No kurienes es tevi pazīstu?" Viņš sagrāva manu ego. Vienkārši salauza mani."

Taisons atbildējis, ka ir tikai fans un vēlējies dziedātāju satikt, uz ko Džeksons atbildējis ar "labi" un devies uz savu automašīnu.

Bokseris neslēpa, ka ļoti ilgu laiku turējis aizvainojumu pret Džeksonu, līdz slavenais dziedātājs pēc vairākiem gadiem Taisonu uzaicināja uz privātu ballīti. Tad viņš viņš māksliniekam piedevis, lai gan tā arī Taisons neesot noskaidrojis, kāpēc Džeksons izlikās, ka viņu nepazīst.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu