"Balanas Classical" aicina pieteikties Ziemassvētku labdarības meistarklasēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi Latvijā meistarklases jaunajiem vijolniekiem un čellistiem pasniegs vijolniece Kristīne Balanas un čelliste Margarita Balanas, daloties ar savu ievērojamo koncertēšanas pieredzi, portālam "Apollo" pavēstīja muzikālās ģimenes pārstāvji.

Māsu Balanas un "Roche" Ziemassvētku labdarības meistarklases norisināsies trīs dienu garumā no 19. līdz 21. decembrim "Roche Latvija" vēsturiskajā ēkā, Miera ielā 25, Rīgā. Meistarklases, seminārus un koncertus būs iespējams vērot tiešraidē. Vairāk informācija pieejama "Balanas Classical" mājaslapā.

Katram meistarklašu dalībniekam būs nodrošināta individuāla nodarbība un iespēja piedalīties grupu semināros – vijolniekiem ar Kristīni un čellistiem ar Margaritu. Meistarklasēs būs arī īpašs grupu seminārs ar viņu brāli, vijolnieku Robertu Balanas, kurš pavisam nesen nonāca prožektoru gaismā, izpelnoties galvu reibinošu popularitāti, kad slavenais britu dziedātājs Eltons Džons savos sociālo tīklu kontos publicēja Roberta ieskaņoto aranžējumu viņa dziesmai "I’m Still Standing", turklāt talantīgajam vijolniekam veltot birumu komplimentu.

Roberta iespēlētie aranžējumi arī citām neakadēmiskās mūzikas tēmām sociālajos tīklos šobrīd sasnieguši jau vairākus miljonus skatījumu. Grupu semināra laikā dalībnieki Roberta vadībā radīs īpašu priekšnesumu šai meistarklasei.

Meistarklasēs būs individuālas nodarbības, grupu semināri, sarunas ar mūziķiem un koncerti. Visi dalībnieki varēs piedalīties koncertos, atskaņojot iepriekš izvēlētos, kā arī grupu semināru laikā apgūtos kameransambļu darbus un aranžējumus. Noslēguma koncertā dalībniekiem būs iespēja muzicēt kopā ar Balanas.

Pateicoties "Roche Latvija" un "Balanas Classical" labdarībai, dalība meistarklasēs būs bez maksas. Dalībnieku skaits ir ierobežots. Pieteikšanās līdz 20. novembrim www.balanasclassical.com. Izvēlēto dalībnieku paziņošana notiks 1. decembrī. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu