Freimanim un Bērziņam rezultatīvs sniegums VTB līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Bērziņš
Jānis Bērziņš Foto: www.basketzg.pl

Latvijas basketbolisti Rolands Freimanis un Jānis Bērziņš svētdien guva attiecīgi 15 un 14 punktus Vienotās līgas spēlē, taču viņu pārstāvētā Polijas komanda Zelonas Guras "Stelmet Enea" cieta zaudējumu.

Latviešu pārstāvētā vienība savā laukumā ar rezultātu 99:114 (25:28, 26:22, 25:32, 23:32) atzina Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" pārākumu.

Freimanis spēlēja 24 minūtes un 48 sekundes, grozā raidot sešus no septiņiem divpunktu metieniem un vienu no trim "trejačiem". Viņa rēķinā arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas, viena pārtverta bumba, četras piezīmes, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums un 13 efektivitātes koeficienta punkti.

Tikmēr Bērziņš laukumā pavadīja 25 minūtes un 31 sekundes, realizējot abus divus divpunktu metienus, trīs no septiņiem tālmetieniem un savu vienīgo "sodiņu". Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu, bloķēja vienu metienu, tika pie divām piezīmēm, izprovocēja vienu pārkāpumu un iekrāja 16 efektivitātes koeficienta punktus.

Mājiniekiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Džefrijs Grosele. Pretiniekiem neapturams bija Elans Viljamss, kurš guva 34 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bet 11 punkti un 17 rezultatīvas piespēles bija lietuvietim Mantam Kalnietim.

Ar četriem zaudējumiem četrās spēlēs "Stelmet Enea" turnīra tabulā ieņem pēdējo, 13.vietu.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu