Pasaulslavens krievu blogeris neveiksmīgā lēcienā ar izpletni lauzis sprandu un mugurkaulu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pasaulē slavens un skandalozs Amerikā dzīvojošs krievu influenceris Vitālijs Zdoroveckis lauzis sprandu un mugurkaulu lēcienā ar izpletni.

Jūtūberim ir 10 miljoni sekotāju, un kopš baisā negadījuma vīrietis dalās ar ziņām no slimnīcas par savu atveseļošanās gaitu.

28 gadus vecais Zdoroveckis "Instagram" publicēja video, kurā mediķi viņu uz nestuvēm ievieto ātrās palīdzības mašīnā. Vēlāk jūtūberis parādīja, kā blogera bijusī draudzene, modele Kinsija Volanski vīrieti baro.

Zdoroveckis video no notikuma vietas sacīja: "Vēlos ātri padalīties ar ziņām – nedomāju, ka man būs nepieciešama operācija, taču nevaru kustēties. Es nevaru pakustināt kājas. Es izdzīvoju."

Video redzams, ka abi pat dzen jokus un ir pozitīvi noskaņoti. Zdoroveckim bija nepieciešams urīnpūšļa katetrs, un modele jokoja, ka "viņš raudāja vairāk, kad viņam ievietoja katetru, nekā tad, kad viņš salauza kaklu un muguru".

Kinsija savā "Instagram" profilā pateicās faniem par atbalstu, sakot: "Čau, vēlējos jums pateikt milzīgu paldies par ziņām un atbalstu. Viņam tas šobrīd nozīmē ļoti daudz."

"Viņš salauza kaklu un mugurkaulu, priekšā ir ļoti grūts un ilgs ceļš uz atveseļošanos. Jūsu atbalsts un mīlestība viņam palīdzēs. Paldies jums par to," teica Volanski.

Skandalozā modele arī izkliedēja baumas par abu attiecībām. "Nē, mēs neesam atkal kopā. Es viņu šobrīd atbalstu kā draugs, daru to, ko jebkurš manā vietā būtu darījis. Paldies par jūsu rūpēm, bet nē," apgalvoja Volanski.

Blogerim "Instagram" ir vairāk nekā trīs miljoni sekotāju, tostarp daudzas slavenības, piemēram, Parisa Hiltone. Viņš regulāri publisko kadrus no saviem ceļojumiem ar puskailām sievietēm. Blogeris ir pazīstams ar vairākiem skandaloziem izgājieniem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitaly (@kingvitaly) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitaly (@kingvitaly) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu