"AC Milan" kādu laiku būs spiests iztikt bez vārtsarga Donnarummas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Itālijas A sērijas futbola klubs "AC Milan" kādu laiku būs spiests iztikt bez vārtsarga Džanluidži Donnarummas, kuram pirmdien noteikta saslimšana ar Covid-19, ziņo komanda.

Komanda par nelāgajiem jaunumiem paziņoja pirmdien un norādīja, ka vārtsargs slimības dēļ nevarēs piedalīties nākamajās trīs milāniešu spēlēs. 

Pirmdienas vakarā "AC Milan" spēlēs ar "AS Roma", ceturtdien UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā jātiekas ar Prāgas "Sparta", bet nedēļas nogalē plānots duelis "Udinese".

Tāpat saslimšana ar Covid-19 komandā konstatēta arī norvēģu futbolistam Jensam Peteram Haugem un vēl trim personām.

Itālijas noteikumi Covid-19 sakarā nosaka, ka asimptomātiskiem Covid-19 slimniekiem karantīnā jāpavada desmit dienas, bet to atcelt drīkst vien tad, kad saņemts negatīvs testa rezultāts.

Paredzams, ka Donnarumma laukumā atgriezīsies 5.novembrī, kad Milānas komanda Eiropas līgas turnīrā tiksies ar Francijas "Lille".

"AC Milan" ir vienīgā komanda Itālijas A sērijā, kas šogad vēl nav piedzīvojusi zaudējumu. Milānieši pēc četrām spēlēm ar 12 punktiem ir pirmajā vietā, bet pirmdien uzvara pār "AS Roma" ļautu tuvākos sekotājus apsteigt par četriem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu