Neticams video! ASV kaķis pēdējā brīdī izglābjas no degošas mājas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānuzņēmums no video.
Ekrānuzņēmums no video. Foto: Twitter/MrAndyNgo

Pagājušajā nedēļā, ASV, no kādas degošas ēkas neticamā veidā izglābies kaķis. Viens no aculieciniekiem šo brīdi ir iemūžinājis video, vēstī medijs TMZ. 

Pagājušās nedēļas nogalē Ņujorkā, Hārlemas apkaimē ar atklātu liesmu dega kāda dzīvojamā māja. Ugunsgrēka brīdī ēkas otrajā stāvā atradās kāds ruds kaķis, kurš centās izglābties no lielajām liesmām.

Vienīgais veids, kā kaķim izglābties bija lekšana ārā pa otrā stāva logu un lai kritiens būtu "mīkstāks", zem loga viņu gaidīja policija ar atvērtām rokām. Tikmēr sanākušie aculiecinieki centās uzmundrināt pārbijušos kaķi, lai viņš lec lejā, saucot "lec!". 

Liesmas pieauga un pēc ilgas minstināšanās, brašais kaķis drosmīgi izlēca ārā pa logu, nokrītot uz zemes. Pēc kritiena rudais peļu junkurs nonāca mediķu aprūpē, ziņo portāls TMZ. 

Policija ziņo, ka ugunsgrēks izcēlies kāda vīrieša dēļ, kurš jau iepriekš turēts aizdomās par vardarbību ģimenē. Vīrietis bija iebarikādējies ēkas otrajā stāvā un to vēlāk aizdedzinājis, izraisot ugunsgrēku. Vēlāk policija esot arestējusi vīrieti.

Ēkā atradās divi bērni, kuri arī tika izglābti, vēsta portāls TMZ. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu