Dzirciema mikrorajona iedzīvotājus biedē vīrietis, kurš publiski pašapmierinās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Dzirciema mikrorajona Mazās Stacijas ielā, kādā rītā pārbiedējis kāds vīrietis, kurš publiski pašapmierinājies, vēsta TV3 raidījumā "Degpunktā".

Rīgas pašvaldības policija, saņemot izsaukumu par aizdomīgo vīrieti, devušies uz Mazās Stacijas ielu. Ierodoties notikuma vietā, policija sastapa gan zvanītāju, gan aizdomīgo vīrieti. Vietējie iedzīvotāji sūdzējušies par vīrieti, kurš novēro garāmgājējus un gramsta savu bikšu priekšu.

Uz policijas jautājumu, ko notikuma vietā darījis, aizdomīgais vīrietis sākumā taisnojies, ka vēlējies tikai pastaigāties un šajā apkaimē pastāvēt. 

Policijai radušās aizdomas par vīrieša nepārliecinošajām atbildēm. Aptaujājot vietējo sētnieci, atklājies, ka līdzīga tipa vīrietis, kurš publiski pašapmierinās, jau iepriekš šeit ir bijis, par kuru sūdzējušies vietējie. Sētniece teikusi, ka jau iepriekš sūdzējušies iedzīvotāji, taču viņai atnākot uz notikuma vietu, aizdomīgais vīrietis vairs tur neesot bijis.

Izvērtējot vīrieša nodarījumu un uzklausot vietējo iedzīvotāju liecības, policija nolēma vīrietim piemērot sodu par sīko huligānismu jeb savas mantības izrādīšanu publiski, par ko viņam piešķirts 200 eiro sods. 

Vainīgais vīrietis apsola, ka attiecīgajā vietā garām vairs nestaigās, ziņo raidījumā "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu