"Tas ir traki." Habiba bijušais komandas biedrs atklāj pārsteidzošu faktu par pēdējo cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Numragomedovs
Habibs Numragomedovs Foto: AP/ Scanpix

Habiba Nurmagomedova bijušais komandas biedrs un UFC cīkstonis Daniels Kormjē pēc dagestānieša uzvaras atklājis pārsteidzošu niansi par cīņas noslēdzošo epizodi.

24. oktobrī Nurmagomedovs uzcīnīja karjeras 29. uzvaru, pieveicot Džastinu Geiči. Dagestānietis uzvaru izcīnīja ar trīsstūra žņaugšanas paņēmienu otrā raunda sākumā. Nurmagomedova bijušais komandas biedrs Daniels Kormjē gan atklājis, ka cīņa varējusi noslēgties arī ar citu sāpju paņēmienu.

Kormjē sarunā ar ESPN stāstīja par iemesliem, kāpēc Habibs izvēlējās, nevis lauzt pretinieka roku, bet gan pielietot žņaugšanas paņēmienu.

"Habibs man teica, ka viņš, klausoties intervijas, esot dzirdējis, ka Geiči nepadošoties (tap). Rokas laušana (armbar) bija viņa tēva mīļākais sāpju paņēmiens, bet viņš tomēr nolēma izmantot trīsstūri," sacīja Kormjē.

Izrādās, ka iemesls šādai Habiba rīcībai bijis cēls: "Kad viņš nonāca parterī, Habibs grasījās uzsāka rokas laušanas paņēmienu, bet viņš visu nedēļu bija klausījies kā Geiči saka, ka nepadosies ne pie viena paņēmiena. Līdz ar to Habibs negribēja salauzt pretinieka roku. Viņš negribēja Geiči satraumēt viņa vecāku priekšā. Tāpēc viņš izvēlējās trīsstūri un iemidzināja Geiči."

"Habibs teica: "Es negribēju viņu savainot vecāku priekšā, tāpēc arī pārgāju uz trīsstūri - ja viņš atslēgsies, nekas slikts nenotiks, jo pēc tam pamodīsies." Fakts, ka viņš tajā situācijā jutās tik ērti, lai pieņemtu šādu lēmumu...Tas ir traki," atcerējās Kormjē.

Nurmagomedovs karjeru noslēdza ar 29 uzvarām tikpat cīņās. Kā cīkstonis norādīja oktagona intervijā, viņš šādu lēmumu pieņēmis, jo apsolījis mātei, ka bez tēva viņš vairāk cīņas neaizvadīs.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu