Sons pēc Keina piespēles gūst vārtus, palīdzot "Hotspur" svinēt minimālu uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Honmiņs Sons
Honmiņs Sons Foto: EPA/Scanpix

Totenhemas "Hotspur" pirmdien svinēja minimālu uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas sestās kārtas spēlē.

Žuzē Mourinju vadītā vienība viesos ar rezultātu 1:0 (0:0) guva virsroku pār "Burnley". 

Pirmajā puslaikā lielāks pārsvars bija londoniešiem, taču vairāk bīstamu epizožu sarūpēja mājinieki. "Hotspur" pirmo reizi taisnstūrī sita 76.minūtē, kad arī guva spēles vienīgos vārtus. 

Pēc stūra sitiena Herijs Keins ar galvu pāradresēja bumbu Honmiņam Sonam, kurš panāca 1:0. Šis tandēms "Hotspur" komandai guvis 29 vārtus situācijās, kad viens otram piespēlējis.

"Man un Sonijam pēdējā laikā izveidojusies laba sadarbība, un cerams, tā būs arī turpmāk. Šodien neizdarīju izcilu piespēli, taču ar to pietika, lai viņš gūtu vārtus," pēc mača teica Keins.

Jau ziņots, ka Anglijas futbola premjerlīgas kopvērtējuma līdere Liverpūles "Everton" svētdien viesos ar 0:2 (0:2) atzina "Southampton" pārākumu, bet citā spēlē Lesteras "City" viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja Londonas "Arsenal".

Kārtas centrālajā mačā sestdien Mančestras "United" mājās spēlēja 0:0 (0:0) ar Londonas "Chelsea". Tāpat punktus zaudēja Mančestras "City", kas viesos cīnījās 1:1 (0:1) ar Vesthemas "United".

Turpretī uzvaru svinēja iepriekšējās sezonas čempione "Liverpool", kas mājās ar 2:1 (1:1) uzveica Šefīldas "United". Kārtas ievadā pirmo zaudējumu sezonā cieta arī Birmingemas "Aston Villa", kas savā laukumā ar 0:3 (0:0) piekāpās Līdsas "United". 

Premjerlīgas kopvērtējuma tabulas virsotnē ar 13 punktiem sešās spēlēs atrodas abas Liverpūles komandas "Everton" un "Liverpool". Tālāk ar 12 punktiem seko Birmingemas "Aston Villa" un Lesteras "City", kas aizvadījušas piecas un sešas spēles, bet piekto vietu ar 11 punktiem sešos dueļos ieņem Totenhemas "Hotspur".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu