"Tikai pēc tam neraudiet..." "Lakers" spēlētāji ieskicē drūmu scenāriju gadījumā, ja NBA sezona atsākas decembrī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džereds Dadlijs
Džereds Dadlijs Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu vienības spēlētāji Denijs Grīns un Džereds Dadlijs atklājuši savas domas par iespējamo sezonas atsākšanos jau decembrī.

Sākotnēji tika plānots, ka NBA sezona varētu atgriezties janvāra izskaņā, bet nu jau arvien biežāk tiek izskatīts variants, ka pasaules labākā basketbola līga varētu atsākties jau mēnesi ātrāk.

Par šādu variantu ne pārāk optimistiski ir noskaņots Losandželosas "Lakers" pieredzējušais uzbrucējs Džareds Dadlijs.

"Šovs turpināsies... Tikai pēc tam, kad superzvaigznes izlaidīs [nacionālās] televīzijas spēles, neraudiet. It sevišķi top komandas, kuras aizvadīja garāku sezonu," savā "Twitter" kontā rakstīja Dadlijs. Pēdējo gadu laikā arvien vairāk tiek piekopta prakse, kas paredz, ka zvaigžņu spēlētāji regulāro sezonu aizvada taupības režīmā, ik pa laikam izlaižot mačus. Domājams, ka sezonas atsākšana decembrī šo tendenci tikai padarītu spēcīgāku.

Savukārt Grīns "The Ringer NBA Show" podkāstā vairāk ieskicēja scenāriju, kāds piemeklētu viņa pārstāvēto "Lakers", gadījumā, ja sezona atsāktos decembrī.

"Ja sezona atsāktos decembrī, daudzi puiši jau ir izteikušies, ka uz tās sākumu nebūs pieejami. Nav tā, ka mums būtu daudz gados jaunu spēlētāju un pirmgadnieku. Lebrons finālā ir spēlējis 10 no savas karjeras 17 sezonām. Ja sezona atsāksies tik ātri, es sagaidu, ka viņš nebūtu pieejams pirmo mēnesi," sacīja Grīns.

Tāpat Grīns norādīja, ka pret šādu scenāriju būtu arī citas komandas, kas izslēgšanas spēlēs tika tālu. Piemēram, otra fināliste Maiami "Heat" vai arī Denveras "Nuggets" un Bostonas "Celtics".

Parasti komandām ir apmēram četru mēnešu pārtraukums starp sezonām. Scenārijā, kurā sezona atsāktos decembra izskaņā, dažām no komandām tie būtu tikai divi mēneši.

Protams, uz šo situāciju var paskatīties arī no otras puses - spēlētāji, kuru komandas nekvalificējās Orlando "burbulim", laukumā nav devušies jau kopš marta, kas nozīmētu lokauta cienīgu deviņu mēnešu pauzi. Arī šāds pārtraukums nevar uzlabot spēlētāju iespējas izvairīties no savainojuma.

Aizvadītā NBA sezona noslēdzās 12. oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā ar rezultātu 4-2 uzveica Maiami "Heat" basketbolistus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu