Pļavnieku iedzīvotājus pārsteidz ielas vidū pamests auto, kas bloķē satiksmi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Nakts vidū, kāds Pļavnieku mikrorajona iedzīvotājs zvanījis policijai par iekšpagalma ielas vidū atstātu pelēku BMW markas automobili, kas pilnībā bloķējis ielu. Automašīnā neviens nav atradies un vēlāk noskaidrojies, ka tas bijis zagts, vēstī TV3 raidījumā "Degpunktā".

Aizvadītās nedēļas nogalē, nakts vidū, policija saņēmusi izsaukumu uz kādu Pļavnieku mikrorajona ielu, kur vietējie iedzīvotāji sūdzējās par ceļa vidū atstātu BMW markas automašīnu, kas pilnībā bloķējusi ielu.

Policijas ekipāža ieradusies notikuma vietā jau pēc desmit minūtēm, taču automašīnā neviena nebija un tā ielas vidū stāvējusi tukša. Sākotnēji bijusi versija, ka autovadītājs bijis alkohola reibumā, tāpēc pametis spēkratu un pat atstājis logus vaļā. 

Apskatot tuvāk automašīnu, policisti ātri saprata, ka kaut kas nav kārtībā, jo ne tikai logi bija vaļā, bet arī slēdzene bija salauzta. Policisti sazinājās ar kolēģiem no Valsts policijas (VP) un noskaidroja, ka auto īpašnieks dzīvo netālu. Uz auto īpašnieka deklarēto dzīvesvietu tika nosūtīta policijas ekipāža un drīz vien apstiprinājās policijas versija - BMW īpašnieks nenojauta, ka viņa spēkrats ir nozagts.

Automašīna no iekšpuses bijusi diezgan izārdīta, jo zagļi, iespējams, meklējuši GPS raidītāju, stāsta policisti. 

Autovadītājs savu BMW auto bija novietojis iepriekšējā dienā, netālu no notikuma vietas. Pateicoties imobilaizeram, zagļiem neizdevās automašīnu aizdzīt tālu. 

Par šo noziegumu ir ierosināta krimināllieta un turpināsies izmeklēšana. 

VP Rīgas Ķengaraga iecirknis lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuri 25. oktobra rītā Tīnūžu ielas apkaimē redzējuši aizdomīgu rosību vai ir kāda cita noderīga informācija, kas palīdzētu aizturēt garnadžus. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu