Aleksandrs Jemeļjaņenko kritiski izteicies par Nurmagomedova karjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagmoedovs
Habibs Nurmagmoedovs Foto: AFP / Scanpix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Jemeļjaņenko atklājis savas domas par Habiba Nurmagomedova karjeras sasniegumiem, vēsta "Championat".

Nurmagomedovs pēc uzvaras pār Džastinu Geiči paziņoja par karjeras noslēgumu. Dagestānietis arī pieprasīja, lai viņa vārds nonāktu UFC spēcīgāko cīkstoņu reitinga augšgalā, kas arī notika.

Fani un eksperti gan uzsāka diskusijas par Nurmagomedovu cita topa - visu laiku labāko cīkstoņu - virsotnē. Piemēram, krievu cīkstonis Aleksandrs Šļemenko norādīja, ka dagestānietis ir aizvadījis labāku karjeru nekā tādas sporta superzvaigznes kā Fjodors Jemeļjaņenko un Džons Džounss.

Pieminētā Jemeļjaņenko brālis Aleksandrs gan bijis citādās domās un norādījis, ka Habiba vārdam visu laiku labāko cīkstoņu topa virsotnē nav jābūt.

"Nurmagomedovs uzvarēja un vairākas reizes aizstāvēja jostu, visiem pierādot, ka nav parasts čempions. Protams, saukt viņu par visu laiku labāko UFC cīkstoni nedrīkst. Tur bija arī tādi čempioni, kuri jostu turēja vairākās svara kategorijās, kā arī tie, kuri aizstāvējuši titulu smagajā svarā. Habibs Nurmagomedovs vienkārši ir ļoti labs cīkstonis," sacīja Jemeļjaņenko.

Iepriekš pats Nurmagomedovs ir izteicies, Fjodoru Jemeļjaņenko, nevis sevi, sauktu par Krievijas visu laiku labāko cīkstoni.

Nurmagomedovs kajeru noslēdza ar 29 uzvarām tikpat cīņās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu