Grupas "Little Big" soliste parāda, kā mainījies viņas ķermenis, kopš vairs neievēro diētu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu grupas "Little Big" dziedātāja Sofija Tajurska, kura ilgstoši cīnījās ar ēšanas traucējumiem, nu pastāstīja, kā laika gaitā no tiem atbrīvojusies.

Vokāliste vietnē "Instagram" ievietoja fotokolāžu, kurā parādīja savas ķermeņa svara izmaiņas.

"Foto kreisajā pusē ir no 2016. gada. Trīs mēnešus es ēdu tikai šķidras zupas un dārzeņus. Tur mans svars ir ap 48 kilogramiem. Šis svars ilga tieši divus mēnešus. Pēc tam es pieņēmos svarā vairāk nekā par 10 kilogramiem. Kopš tā brīža sākās elles šūpoles. Fotoattēlā pa labi - 2020. gada jūlijs. Es ēdu visu, gandrīz nenodarbojos ar sportu, un pats galvenais - neesmu atkarīga no pārtikas," atklāja Sofija.

Kādā brīdī māksliniece saprata, ka problēma ir jāatrisina. Viņa gadu apmeklēja sporta zāli un ēda veselīgi. "Svars bija aptuveni 60 kilogrami, un tas nepazuda," teica zvaigzne.

Tagad vokāliste sver 58 kilogramus un ir 159 centimetrus gara. Pēc viņas teiktā, mūziķe vēlētos vēlreiz atgriezties pie 48 kilogramu svara, taču negrasās vairs badoties un ieturēt diētas.

Fani steidza izteikt komplimentus Sofijai par to, ka viņa labi izskatījās gan pirms četriem gadiem, gan tagad. 

Sofija ir 29 gadus veca dziedātāja, kura dzimusi Irkutskā. Kopš bērnības viņa mīl mūziku. 2009. gadā pārcēlās uz Sanktpēterburgu un iestājās vietējā Kultūras un mākslas institūtā. 2016. gada pavasarī Sofija kļuva par grupas "Little Big" pilntiesīgu dalībnieci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonya Tayurskaya Little Big (@sonyatayurskaya) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu