Nurmagomedovs uz drauga cīņu reiz saderējis ar visai neierastu likmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/ Scanpix

Habibs Nurmagomedovs un Magomeds Ismailovs ir labi draugi. UFC čempions sarunā ar Ismailovu atklājis, ka uz drauga cīņu derējis ar pavisam neparastu likmi.

Jūlijā norisinājās Ismailova un Aleksandra Jemeļjaņenko ilgi gaidītais duelis. Pirms cīņas favorīts bija tieši Jemeļjaņenko, jo Ismailovs bija ievērojami vieglāks par savu pretinieku, kā arī iepriekš cīnījās vidējā svara kategorijā, kamēr Jemeļjaņenko allaž ir bijis smagsvars.

Par Ismailova izredzēm uzvarēt gan nav šaubījies Habibs Nurmagomedovs, kurš ar kādu personu, kuras vārdu neatklāj veicis neparastas derības.

Sarunā ar Ismailovu Nurmagomedovs sacīja: "Par tavu cīņu man vēl ir parādā trīs aitas. Nē, es tev nopietni saku. Cilvēks, kurš man ir parādā, tev varēs apskaidrot detaļas. Es saderēju uz trim aitām, ka tu ne tikai uzvarēsi šo cīņu, bet arī dominēsi."

Habibs aitas nopelnīja, jo Ismailovs patiesi izcīnīja trešā raunda uzvaru pār 22 kilogramus smagāko Jemeļjaņenko. Cīņa tika pārtraukta mazāk kā divas minūtes pirms noslēdzošā, trešā raunda beigām, jo Jemeļjaņenko seja bija vienās asinīs no daudzajām brūcēm, ko radīja Ismailovs.

Ismailovam šī bija jau 11. uzvara pēc kārtas, bet 34 gadus vecais cīkstonis pēc dueļa lika noprast, ka viņa karjera arī tuvojoties noslēgumam.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu